خدمات الکترونیکی
گزارش فساد و شکایات
X
سه شنبه, ۰۹ دی ۱۳۹۳ ۱۳۰۲
چچ

استخراج طلا از معادن خمین هم آغاز شد

استحصال طلا از معادن خمین هم آغاز شد و از اواخر ماه جاری هم طلا با روش صنعتی از معادن این شهر استخراج می شود.

استخراج طلا از معادن خمین هم آغاز شد

 

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت خمین از استخراج 90هزار تن کانسنگ از معدن طلای این شهرستان در 9 ماه امسال خبر داد.
محسن بسارده در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: مرحله آزمایشی فرآوری واستحصال طلا از کانسنگ به روش هیپ لیجینگ (روش استخراج از محلول باردار لیچ شده که حاوی فلز باشد) با تجهیزات مدرن وارداتی با موفقیت طی شده و از اواخر ماه جاری ، کار استحصال طلا به روش صنعتی نجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در یک سال کاری اخیر 170هزار تن کانسنگ از معدن طلای این شهرستان برداشت شده تصریح کرد: این میزان کانسنگ از 600 هزار تن باطله برداری بدست آمده است.
بسارده ادامه داد: با انجام عمل فرآوری طلا به شیوه صنعتی، شهرستان خمین به یکی ازقطب های تولید فلزات گرانبها تبدیل می شود و معدن طلای این منطقه یکی از ذخیره های ارزشمند کشور است.
بسارده بیان کرد: پروانه بهره برداری از معدن طلای خمین سه سال پیش صادر شد و بهره برداری رسمی آن با سرمایه گذاری 50 میلیارد ریال از دو سال گذشته آغاز شده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان خمین ادامه داد: معدن طلای این شهرستان دارای یک و نیم میلیون تن ظرفیت و با خلوص عیار 36 و سه صدم گرم در تن است که در مقایسه با معادن طلای جهان رقم قابل توجهی است.
بسارده خاطرنشان کرد: میزان ظرفیت استخراج ماهانه این معدن در پروانه آن 180 هزار تن ماده معدنی پیش بینی شده است.
کمبود آب به عنوان مهمترین چالش معدن طلای خمین است و نیاز است که مسوولان ذیربط برای تامین آب مورد نیاز این واحد معدنی همکاری لازم را داشته باشند
وی گفت: کمبود آب به عنوان مهمترین چالش معدن طلای خمین است و نیاز است که مسوولان ذیربط برای تامین آب مورد نیاز این واحد معدنی همکاری لازم را داشته باشند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت خمین افزود: هم اکنون 70 نفر در معدن طلای خمین به کار اشتغال دارند که با آغاز استخراج از سال آینده 50 نفر دیگر به شاغلان این مجموعه اضافه خواهد شد.
هم اینک دو معدن طلای اخترچی در خمین و دالی در دلیجان پروانه بهره برداری معدنی در استان مرکزی دارند که از ذخایر غنی بر روی کمربند طلا - مس کشور محسوب می شوند.
تاکنون پروانه اکتشاف برای 10 محدوده طلا - مس در استان مرکزی صادر شده که دو محدوده آن در دلیجان و یک محدوده در ساوه و زرندیه به نتیجه رسیده است.
قرار گرفتن استان مرکزی در مسیر منطقه سنندج - سیرجان و ارومیه شرایط ویژه ای را برای ذخایر طلا - مس در این منطقه مهیا کرده است.
 

آدرس کوتاه شده: