@@sis-style@@
خدمات الكترونيكي
گزارش فساد و شكايات
X
جمعه, ۰۹ مرداد ۱۳۹۴
چچ

آغاز بهره‌برداري از عمق 240 متري معدن باستاني نخلك

بهره برداري از عمق 240متري معدن سرب و روي نخلك با حضور رييس هيات عامل ايميدرو، استاندار اصفهان، نماينده مردم شهرستان نايين و جمعي از مسئولان محلي، به طور رسمي آغاز شد.

آغاز بهره‌برداري از عمق 240 متري معدن باستاني نخلك

به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران(ايميدرو)، در حالي كه پيشتر، ذخاير باقي مانده اين معدن حدود 100هزارتن بود براساس اكتشافات صورت گرفته و بازگشايي افق جديد در عمق 240متر، 400هزارتن به ذخيره اين معدن اضافه شده است.
از اين معدن سالانه 25 تا 30هزارتن ماده معدني با عيار متوسط شش درصد استخراج مي شود كه كارخانه تغليظ اين مجتمع، سالانه ظرفيت توليد دوهزارتن كنستانتره سرب را دارد كه عمدتا محصول آن روانه بازارهاي صادراتي مي شود.
مهدي كرباسيان در مراسم آغاز عمليات اجرايي اين طرح، گفت: با اجراي برنامه جديد در معدن باستاني نخلك كه از سابقه فعاليت ۲هزار ساله برخوردار است، موضوع معاش، توليد و اشتغال در اين منطقه، در حد ممكن تامين شده است.
كرباسيان به برنامه وزارت صنعت معدن و تجارت و ايميدرو در شرايط تحريم هاي كشور اشاره كرد و گفت: ايميدرو از دو سال پيش كار وسيعي در حوزه اكتشاف در كشور آغاز كرده است كه استان اصفهان نيز در اين زمينه ظرفيت هاي بالايي از خود نشان داده است اين در شرايطي است كه معدن و صنايع معدني، نمود اقتصاد مقاومتي بوده و اين موضوع جزو محوري ترين كارهاي ما است.
معاون وزير صنعت معدن و تجارت افزود: با توجه به تاكيدات رهبري، رياست جمهور و دولت در اين زمينه اميدواريم در برنامه ششم توسعه، حمايت بيش تري از بخش معدن صورت گيرد و پيش بيني مي شود، بخش معدن در رشد اقتصادي كشور، نقش بسزايي داشته باشد.
رسول زرگر، استاندار اصفهان نيز در اين بازديد اظهار داشت: معدن نخلك از دو لحاظ براي ما در استان اصفهان اهميت دارد؛ يك ميزان اشتغال آن است به اين دليل كه در حال حاضر حدود 200نفر به طور مستقيم در آن مشغول فعاليت هستند.
زرگر افزود: از مسئولان وزارتخانه مي خواهيم كه يك هدف گذاري اشتغال يك هزار نفري براي اين معدن و صنايع وابسته به آن در منطقه شرق استان پيش بيني كنند چرا كه در شرق استان عمده محور توسعه بر مبناي معدن است. وي يادآور شد: استان اصفهان وضعيت خوبي در زمينه معدن داشته و رتبه دوم كشور بعد از استان كرمان را داراست.
استاندار اصفهان ادامه گفت: با توجه به سابقه دو سه هزارساله اي كه در اين معدن است، مي توان با استفاده از سابقه تاريخي اين معدن و ثبت جهاني آن ، زمينه گردشگري معدني را در اين معدن باستاني فراهم كرد.
وي با اشاره به اين كه در شرق استان با توجه به محدوديت آب، نمي توان به كشاورزي اتكا كرد افزود: با فعال شدن موزه معدني اين معدن و فراهم شدن زمينه گردشگري، اين معدن به اولين موزه معدني كشور تبديل خواهد شد.
عليرضا ساعي، مدير مجتمع معدني نخلك نايين نيز دراين برنامه گزارشي درباره شرايط توليد، اكتشافات انجام شده و وضعيت جديد معدن نخلك ارايه كرد. 

آدرس کوتاه شده: