خدمات الکترونیکی
گزارش فساد و شکایات
X
چهارشنبه, ۲۹ دی ۱۳۹۵ ۶۸۵
چچ

رییس جمهوری: رونق صنعت فولاد نشانه ای از تحرک اقتصادی است

حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» گفت: رونق صنعت فولاد نشانه ای از تحرک اقتصادی است.
به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» رییس جمهوری اسلامی ایران، عصر سه شنبه در نهمین نشست خبری با خبرنگاران داخلی و خارجی با بیان مطلب فوق تصریح کرد: این نشان می دهد، آنهایی که می گویند رکود است و می گویند ما نمی بینیم چه اتفاقی افتاد، بروند همین فولاد را نگاه کنند، سال گذشته فولاد و ذوب آهن چه وضعی داشت و امسال چه وضعی دارد. این نشان می دهد یک حرکتی رخ داده است.

رییس جمهوری: رونق صنعت فولاد نشانه ای از تحرک اقتصادی است

وی افزود: من سال گذشته مصاحبه ای کردم و همه تلاش می کردیم جنس هایی که در انبارها مانده بود را چگونه به فروش برسانیم. در برخی از کارخانه های بزرگ مانند فولاد، آنقدر انبارها انباشته شده بود، دیگر جا نبود در حالی که همه انبارها خالی شده، امروز برای سه ماهه آینده نوبت می دهد.
رییس جمهوری تصریح کرد: البته نمی خواهم بگویم همه چیز حل شده است، اشتباه نشود. هنوز برخی از بخش های اقتصادی نیمه فعال است و باید به بخش دیگر آن کمک کنیم. ما همه تسهیلات مورد نیاز را نمی توانیم به همه بخش ها بدهیم. اما امسال تسهیلات بسیار بیشتری نسبت به سال گذشته داده شده است و یک تحرک بسیار خوبی در سراسر کشور دیده شده است.
روحانی اظهار داشت: تقریبا همه استاندارانی که در این یکی دو ماهه گذشته پیش من آمدند، گفتند در استان خودشان شاهد رونق بوده اند. ولی عقب ماندگی ها، کمبودها و رکودها آنقدر عمیق بوده که هنوز جای خالی پرنشده است.
وی تصریح کرد: ما که می گویم 6.7 درصد در سال 91 رشد منفی داشته ایم، در سال 92 هم دو درصد داشتیم ولی ما در سال 93، سه درصد رشد مثبت داشته ایم.
روحانی تاکید کرد: نتوانسته ایم هنوز چاله های قدیمی را پر کنیم و هنوز همه آثار رونق را در همه بخش ها نمی بینیم ولی امسال حرکت خوبی شروع شده و باید همین حرکت را با امید بیشتر ادامه بدهیم.
رییس جمهوری با بیان اینکه همه تحریم های هسته ای بعد از اجرایی شدن برجام در 27دی ماه سال گذشته برداشته شده است، اظهار داشت: امروز مردم ما به حقوق بسیار فراوانی در زمینه اقتصادی دست یافته اند و اگر مشکلاتی باقی مانده است، آن مشکلات را باید حل و فصل کنیم.
رشد 7.4 درصدی
رئیس دولت تدبیر و امید همچنین به دستاوردهای دولتش اشاره کرد و گفت: تشکر و سپاس از مردم به خاطر حمایتشان از دولت خدمتگذار خودشان است. اگر ما در فضای سیاسی، فرهنگی، علمی و در فضای اقتصادی دستاوردهایی داشتیم، این دستاوردها به خاطر حضور و تلاش، کمک، ایستادگی، استقامت، اندیشه، صبر، حوصله و امید مردم به آینده این کشور و نظام بوده است.
روحانی افزود: ما بحمدالله در بسیاری از زمینه ها پیشرفت های خوبی داشتیم و در بسیاری از زمینه ها نیاز به تلاش بیشتر داریم؛ راه ما هم سپاس و شکر به درگاه خداوند نسبت به کارهای انجام گرفته است و هم تلاش و کوشش پیگیر برای دستیابی به اهدافی است که هنوز به آنها نرسیده ایم.
رشد امسال
وی اضافه کرد: بسیار خوشحالم که از آغاز سال به مردم وعده داده بودم؛ امسال تلاش ما بر این است که به رشد 5 درصدی دست پیدا کنیم و بسیار سپاسگزارم از کارآفرینان، فعالان اقتصادی، خدمتگذاران مردم، از همه مقامات و کارگزاران و همه قوا که دست به دست هم دادیم و تا امروز شاهد رشد بیش از 5 درصد هستیم.
رییس دولت تدبیر و امید ادامه داد: رشد 7.4 درصد که در منطقه ما نظیری برای او نمی شناسیم، در حال حاضر و در سطح جهان هم نمونه های خیلی زیادی ندارد آن هم در شرایط سال هایی که جهان با نوعی رکود اقتصادی مواجه بوده است. بسیار سپاسگزارم از مردم و کارآفرینان که توانستیم در زمینه اشتغال قدم بسیار بزرگی برداریم.
روحانی با بیان این که گرچه تا رسیدن به مقصد نهایی هنوز فاصله زیادی داریم، گفت: اما اینکه در طول یک سال بیش از 700 هزار شغل خالص در کشور ما ایجاد شود، نظایر زیادی نداریم. در خود دنیا هم نظیر زیادی ندارد.
اگر برجام نبود...
رییس جمهوری در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این که دستاوردهای برجام برای فقرا و حاشیه نشینان جامعه چه بوده است؟ گفت: شما از دستاورد برجام برای مردم و فقرا صحبت کردید. برجام تعلق به همه ملت از جمله اقشار مستضعف دارد. روحانی افزود: اگر 27 دی سال گذشته برجام اجرایی نمی شد و فرض هم بگیریم آن تحریم ها که می خواستند تصاعدی بالا برود، هم نمی شد و به صورت عادی همانی که در آذر پارسال بود وضع نفت ما ادامه پیدا می کرد، کل درآمد نفتی ما امسال 32 تا 33 هزارمیلیارد تومان بیشتر نبود.
روحانی ادامه داد: ما امسال تا پایان سال با اجرای برجام چیزی نزدیک به 70 میلیارد تومان درآمد نفتی خواهیم داشت. اگر نبود ما این پول را از کجا می خواستیم کم کنیم؟ از حقوق کدام قشر؟ از حقوق پرستاران و معلمان بزنیم؟ در بخش بهداشت و درمان کارها را زمین بگذاریم؟ در زمینه کارهای اجتماعی که انجام می دهیم، حقوق بازنشستگان را تعطیل کنیم؟ چه کار باید می کردیم؟ بخش امنیتی و نظامی را حقوق نمی دادیم؟
وی به این جمله خبرنگار که منقدهای دولت دستاوردهای برجام را لوکس معرفی می کنند، یادآور شد: آنهایی که نقد می کنند، لوکس نقد می کنند. نقد لوکس خیلی جا ندارد؛ باید قشنگ به مردم بگویند اگر برجام نبود چه می شد؟ امروز این همه کارگرانی که در بخش نفت و گاز تلاش می کنند تلاش آنها و دست پرتوان آنها است که امروز صادرات و تولید نفت را به قبل از تحریم رساندیم. چه باعث شد و این شرایط را چه کسی فراهم کرد؟
منبع: ایرنا

آدرس کوتاه شده: