رشد دو رقمي توليد محصولات معدني در مهر 97/ تداوم رشد توليد در زنجيره فولاد
آمارهاي توليد مهرماه امسال محصولات معدني و صنايع معدني حاكي از رشد دو رقمي محصولات اين حوزه دارد. كنسانتره آهن، گندله، آهن اسفنجي، شمش فولاد محصولاتي هستند كه به ترتيب بيشترين آمار توليد بنامشان ثبت شده است.
جهش 25درصدي توليد در زنجيره فولاد
توليد شمش فولاد طي مهرماه به يك ميليون و 605 هزار تن رسيد كه نسبت به مدت سال قبل با رشد 25درصدي همراه شد.
توليد اين محصول طي 7 ماه گذشته از مرز 11 ميليون تن گذشت.
در همين حال توليد مهر ماه كنسانتره سنگ آهن با رشد 25درصدي به 3 ميليون و 771 هزار تن و گندله سنگ آهن با افزايش 20درصدي به 3 ميليون و 118 هزار تن رسيد. توليد 7 ماهه اين دو محصول به ترتيب از مرز 25 و 24 ميليون تن گذشت.
در مهر ماه نزديك به دو ميليون تن آهن اسفنجي توليد شد كه 25درصد بيش از توليد مدت مشابه سال قبل بود. از سوي ديگر طي 7 ماه سال بيش از 13 ميليون تن توليد شده است.
توليد فولاد خام در مهر ماه به يك ميليون و 600 هزار
و طي هفت ماه امسال به بيش از 11 ميليون تن رسيد.
توليد محصولات فولادي در مهر ماه بدون رشد، به 910 هزار و 251 تن رسيده اين در حالي است كه توليد اين محصولات در 7 ماه ابتداي سال به 32 ميليون تن رسيد.
رشد سه رقمي توليد كاتد مس
اين گزارش مي افزايد، ميزان توليد آند مس در مهر ماه به 27 هزار 935 تن و كاتد مس به 22 هزار و 285 رسيد كه به ترتيب با رشد 185درصدي و 122درصدي مواجه شده است. از سوي ديگر توليد ماده معدني سرب و روي به 77 هزار و 544 تن رسيد كه 13درصد بيش از رقم توليد مهر سال قبل بود.
در 7 ماه گذشته، ميزان توليد آند مس 174 هزار تن و كاتد مس 136 هزار تن اعلام شده است.
سنگ سولفيدي
طي مهرماه امسال محصولاتي همچون سنگ سولفيدي مس با توليد 4 ميليون و 665 هزار تني رشد 6درصدي داشته است.
رشد 238 درصدي فسفات
توليد فسفات در مجتمع آسفوردي به 7 هزار و 361 تن رسيد كه رشد 238درصدي در مقايسه با مدت مشابه سال قبل داشته است. در 7ماه نخست 97 بيش از 224 هزار تن فسفات در اين مجتمع توليد شده است.