@@sis-style@@
مصرف جهاني مس تصفيه شده در سال هاي آتي افزايش مي يابد در همين حال بازار در كوتاه مدت با كاهش عرضه و در بلند مدت با افزايش عرضه مواجه خواهد شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران(ايميدرو)، به نقل از وب سايت ماينينگ، تقاضاي مس در صنعت انرژي، افزايش توليد خودروهاي الكتريكي و چشم انداز مثبت رشد اقتصاد جهاني از جمله دلايل رشد مصرف مس در سال ها آينده است.
در چشم انداز عرضه و تقاضاي مس كه توسط موسسهsolutions Fitch منتشر شد؛ پيش بيني مي شود كه تقاضاي جهاني مس از 23 ميليون و600 هزار تن در سال 2018 به 29 ميليون و 800 هزار تن در سال 2027 افزايش بايد كه حاكي از رشد سالانه 2.6 درصدي است.
بازار جهاني مس طي سال آينده با كمبود عرضه مداوم مواجه خواهد شد زيرا مصرف جهاني اين محصول به دليل مصرف مس در بخش انرژي و زيرساخت ها ي چين و توليد رو به رشد خودروهاي الكتريكي از عرضه پيشي مي گيرد.
براساس پيش بيني اين موسسه تقاضاي مس تصفيه شده جهاني از توليد سبقت گرفته و طي سال هاي آينده بازار با كمبود عرضه مواجه خواهد كرد.كسري عرضه 247 كيلو تني در سال 2018 پيش بيني شده و انتظار مي رود تا سال 2021 كسري عرضه اين محصول ادامه يابد.
با فراتر رفتن تقاضاي اين فلز سرخ از عرضه، شركت هاي معدني در سراسر جهان به انجام دنبال پروژه هاي معدني از سال 2020 هستند. در چشم انداز بلند مدت انتظار مي رود با سرمايه گذاري توليدكنندگان مس در پروژه هاي جديد، با افزايش توليد مس ،كسري عرضه مس جهاني كاهش يابد و پس از آن نيز بازار با مازاد عرضه مواجه شود.
توليد مس در چين روند يكنواخت خواهد داشت و با ميانگين رشد 3.1 درصداز 8ميليون و 800هزار تن در سال 2018 به 11ميليون و 400هزار تن در سال 2027 افزايش خواهد يافت.
همچنين توليد اين فلز سرخ طي سال هاي آينده در شيلي و هند شاهد روند رو به رشد خواهد بود.