خدمات الکترونیکی
گزارش فساد و شکایات
X
چهارشنبه, ۱۷ مهر ۱۳۹۸ ۹۵۹
چچ

مدیر اکتشاف ایمیدرو:

ارتقای سطح اکتشاف، نیازمند همکاری دانشگاه ها، پژوهشکده ها و استارتاپ هاست

مدیر اکتشاف ایمیدرو گفت: ارتقای سطح اکتشاف معادن، نیازمند همکاری دانشگاه ها، پژوهشکده ها و استارتاپ هاست

ارتقای سطح اکتشاف، نیازمند همکاری دانشگاه ها، پژوهشکده ها و استارتاپ هاست
به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، علی اصغر زاده در نشست خبری رویداد کرومیت با موضوع معدن- اکتشاف ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به عمیق تر شدن اکتشاف معادن، باید از روش هایی با کارایی و بهره وری بیشتر استفاده کرد.

وی ادامه داد: ما به عنوان متولیان اجرا در بخش اکتشاف، نیازمند استفاده از نیروهای نخبه و جوان برای رسیدن به روش های نوین در این بخش هستیم. مدیر اکتشاف ایمیدرو با اشاره به هدف اصلی اکتشاف در ایمیدرو گفت: تامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع معدنی برای رسیدن به ظرفیت اسمی و نیز تامین خوراک طرح های توسعه در چشم انداز 1404، هدف اصلی اکتشاف است. وی افزود: اگر اکتشاف را به درستی انجام دهیم، نیاز به ورود مواد معدنی از خارج و خروج ارز از کشور نخواهد بود و درنتیجه سبب استقلال و خودکفایی کشور خواهد بود.

آغاز حمایت صندوق بیمه معدن از استارتاپ های معدنی

فرید دهقانی، مدیر عامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی در این نشست گفت: حمایت از استارت آپ های معدنی در صندوق بیمه معدن از حدود یک ماه پیش شروع شده است.

وی افزود: یکی از جذاب ترین جلسات، آشنایی و عزم استارت آپ ها برای ورود به بخش معدن است.

دهقانی گفت: صندوق بیمه معدن، با هدف جذب سرمایه گذاری در بخش معدن، ریسک های سرمایه گذاری را کاهش می دهد.

حمایت های ایمیدرو از استارتاپ ها

مجید وفایی فرد، رئیس مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران، در این نشست با اشاره به حمایت های ایمیدرو در حوزه استارتاپی گفت: ایمیدرو از 2 جشنواره اینوماین (ایده های ارزش آفرین حمایت کرده و جشنواره امسال در آبان برگزار می شود.

وی ادامه داد: این سازمان، مکانی در تجریش برای حضور شرکت های دانش بنیان فراهم کرده است.

وفایی فرد با اشاره به توانمندی های منحصر به فرد این مرکز در منطقه و جهان برای فرآوری مواد معدنی و مسائل آزمایشگاهی گفت: بخش تحقیقات، فرآوری و پایلوت این مرکز می تواند به نوآوران و پژوهشگران کمک کند.

وی ادامه داد: از جمله دستاوردهای نوآورانه مرکز یاد شده، تولید تیکنر خمیری، طراحی سیستم های سیار فرآوری و نیز روش های جدید فرآوری بوده است.

رئیس مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران در ادامه بر ضرورت فراهم سازی بستر اکوسیستم نو آوری و زیست بوم نوآوری برای حضور شرکت های دانش بنیان در کنار هم تاکید کرد و گفت: این امر موجب می شود تا پژوهشگران از مرحله تشکیل ایده تا تجاری سازی آن، رشد پیدا کنند.

عقب ماندگی بخش معدن

هدایت آقایی، معاون سابق وزارت صنعت، معدن و تجارت در این نشست نیز گفت: بخش معدن دچار عقب ماندگی شده است و سهم آن در اقتصاد کم است و نقش اندکی در اشتغال زایی داشته است.

وی ادامه داد: استفاده از فناوری های نوین در بخش معدن اندک است.

نشست خبری رویداد کرومیت با موضوع معدن- اکتشاف امروز 17 مهر با حضور مدیرانی از سازمان فضایی کشور، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی گل گهرو غیره در محل مرکز رشد و نوآوری شماره ۲ دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد .
آدرس کوتاه شده: