خدمات الکترونیکی
گزارش فساد و شکایات
X
یکشنبه, ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ ۹۰۴
چچ

مدیر مجتمع طلای موته اعلام کرد:

برنامه راه‌اندازی 2 طرح توسعه ای در طلای موته تا پایان امسال/ برنامه تولید شمش های ۲۵۰ و ۵۰۰ گرمی

مدیر مجتمع طلای موته اعلام کرد: این مجتمع راه اندازی 2 طرح توسعه ای شامل «مدار آبگیری و استحصال طلا از سد باطله های قدیمی» و «تولید شمش های ۲۵۰ و ۵۰۰ گرمی» را تا پایان امسال در برنامه دارد.

برنامه راه‌اندازی 2 طرح توسعه ای در طلای موته تا پایان امسال/ برنامه تولید شمش های ۲۵۰ و ۵۰۰ گرمی
به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، علیرضا طالاری با بیان این مطلب گفت: اکنون پیمانکار طرح مدار آبگیری و استحصال طلا از سدهای باطله‌های قدیمی به عنوان یکی از طرح های توسعه این شرکت تعیین شده و قرار است تا پایان امسال راه اندازی شود. وی ادامه داد: با راه‌اندازی این طرح، حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد آب فرآیندها قابل برگشت است. همچنین، این پروژه موجب افزایش سالانه حدود ۳۰ کیلوگرم به مجموع تولید شرکت و نیز ایجاد اشتغال برای ۲۰ نفر خواهد شد.

مدیر مجتمع طلای موته با اشاره به انعقاد قرارداد طرح‌های مطالعاتی روش بایولیچینگ (استحصال از خاک‌های کم‌عیار)، تصریح کرد: تست‌های آزمایشگاهی این طرح انجام شده است که از نتایج خوبی برخوردار بود. وی افزود: تکنولوژی مجتمع طلای موته بر اساس بی‌اچ‌پی استرالیا و به‌روز است و روش استحصال با توجه به کیفیت مناسب ماده معدنی، به صورت لیچینگ است که درآن می‌توان تا ۸۵ درصد از خاک‌های سولفور را استحصال کرد.

برنامه تولید شمش های ۲۵۰ و ۵۰۰ گرمی

طالاری با بیان اینکه مجتمع طلای موته برای نخستین بار تولید شمش های ۲۵۰ و ۵۰۰ گرمی را به عنوان یکی دیگر از طرح ها تا پایان امسال انجام می دهد، گفت: شمش های تولیدی این شرکت تاکنون یک کیلویی بوده، اما سیستم ذوب ریخته‌گری خریداری شده در سال گذشته، قابلیت تولید شمش به میزان وزن شمش‌های خارجی تا پایان امسال فراهم می شود. وی افزود: این مجتمع، شمش‌های کوچک تر (۲۵۰ و ۵۰۰ گرمی) را تولید خواهد کرد که طبق بودجه خریداران خواهد بود.

برنامه امسال؛ تولید 270 کیلوگرم شمش

مدیر مجتمع طلای موته با بیان اینکه این مجتمع در سال گذشته، تولید ۳۳۰ کیلو شمش طلای خالص با عیار ۹۹۹ را در برنامه داشت، گفت: میزان تولید این شرکت با یک درصد رشد نسبت به برنامه، ۳۳۲ کیلوگرم شمش بود. وی ادامه داد: این رکورد در حالی اتفاق افتاد که مجتمع مذکور، ماده معدنی خریداری نکرد و در عین حال، توانست بیشترین فرآوری ماده معدنی را به میزان ۲۳۶ هزار تن انجام دهد. طالاری با اشاره به افت عیار ماده معدنی در معادن، گفت: با افزایش عیار، قابلیت تولید بیشتر هم در این مجتمع وجود دارد. عیار فعلی استخراج خاک معدنی، مجتمع طلای موته 1.5 پی.پی.ام است. وی ادامه داد: براساس اهداف تعیین شده در سال‌جاری، میزان تولید مجتمع طلای موته ۲۷۰ کیلوگرم شمش طلا خواهد بود؛ چرا که از نظر میزان ماده معدنی فرآوری شده، شرایط مساعد نیست و عیارآن پایین است.

رتبه دوم ایمنی در ایمیدرو

مدیر مجتمع طلای موته خاطرنشان کرد: این مجتمع در سال گذشته موفق به کسب رتبه دوم ایمنی در ایمیدرو و رتبه نخست در شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران شد. وی افزود: قیمت‌های فروش طلای مجتمع طلای موته براساس قیمت‌های اتحادیه طلا و جواهر (با توجه به قیمت انس طلای جهانی و نرخ دلار) است که در بورس کالای ایران به صورت لحظه‌ای تعیین و معامله می‌شود. البته در برخی از مناسبت‌ها باتوجه به افزایش تقاضا، قیمت طلا با نوسان مواجه می‌شود.
آدرس کوتاه شده: