سه شنبه, ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۹
۹۲۶
ایمیدرو موتور محرک طرح آلومینیوم جنوب بوده است/ سالکو، زنجیره کامل را در اختیار دارد
مدیرعامل آلومینیوم جنوب(سالکو) با اشاره به پیگیری های ویژه رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت و سازمان ایمیدرو برای راه اندازی این طرح در شهرستان لامرد گفت: ایمیدرو بنابر رسالت توسعه ای خود، نه تنها موتور محرک طرح آلومینیوم جنوب شد که با سرمایه گذاری در حوزه زیرساخت و امکانات جانبی پروژه، به عنوان پیشرو در اجرای طرح و توسعه منطقه، نقش داشته است.
به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، علی عبدا.. نژاد تصریح کرد: سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) بر اساس رسالت توسعه ای خود در حوزه معادن و صنایع معدنی کشور، موتور محرکه طرح آلومینیوم جنوب است و اجرای این طرح با مشارکت ایمیدرو و شرکت سرمایه گذاری غدیر نمونه ای از همکاری موفق دولت و بخش خصوصی است که در هفته جاری به بهره برداری میرسد.
نقش سازمان در توسعه زیرساخت ها
عبداله نژاد گفت: یکی از نکات برجسته در راه اندازی این طرح پیگیری های ویژه وزیر صمت و حمایت های این وزارتخانه بوده است و ایمیدرو نه تنها به عنوان یکی از سهامداران عمده این طرح، بلکه به لحاظ سرمایه گذاری های انجام شده در ایجاد زیر ساختهای آن، نقش اصلی و پیشرو را در این طرح داشته است.
وی ادامه داد: احداث منطقه ویژه صنایع انرژی بر لامرد توسط ایمیدرو و تامین زمین با تسهیلات و شرایط مناسب و ایجاد زیر ساخت های مورد نیاز برای تامین آب، گاز، تصفیه پساب، گمرک و بندر پارسیان و احداث اسکله اختصاصی طرح آلومینیوم جنوب، آنهم در شرایط تحریم، زمینه ساز موفقیت اجرائی طرح و تحقق بهره برداری عملیاتی از آن بوده است.
تاثیرات سالکو بر توسعه منطقه لامرد و صنایع کوچک
علی عبداله نژاد در خصوص اهمیت راه اندازی طرح آلومینیوم جنوب در شهرستان لامرد و فرصت های این واحد برای اشتغالزایی و توسعه اقتصادی منطقه بیان کرد: شروع فعالیتهای اجرایی طرح عظیم و ملی آلومینیوم جنوب در منطقه ویژه صنایع انرژی بر لامرد، چشم انداز بسیار روشنی برای رشد و شکوفائی صنعتی و اقتصادی منطقه به وجود آورده است. این طرح همچنین انگیزه لازم برای افزایش سرمایه گذاریهای منطقه ای و احداث واحدهای صنعتی کوچک را در منطقه و شهرستان لامرد ایجاد کرده است.
وی اضافه کرد: طرح آلومینیوم جنوب با ظرفیت تولید 300 هزار تن آلومینیوم و با زنجیره کامل تولید، شامل کارگاه های ذوب آلومینیوم، آند سازی و سالن های ریخته گری، زمینه اشتغال 1500 نفر را به صورت مستقیم و 5000 نفر را به صورت غیر مستقیم فراهم می کند.
آغازی برای شکوفایی صنعتی و اقتصادی منطقه
مدیرعامل آلومینیوم جنوب(سالکو) در خصوص چشم انداز توسعه ای طرح نیز بیان کرد: فلز آلومینیوم یکی از شاخص های توسعه است، بهره برداری از طرح آلومینیوم جنوب، اگر چه یک موفقیت بارز مدیریتی برای هیات مدیره طرح و سهامداران آن است؛ بلکه در حقیقت یک شروع برای حرکت بزرگتر برای توسعه و شکوفائی صنعتی و اقتصادی منطقه به شمار می آید.
عبداله نژاد در پایان گفت: گسترش زیر ساخت های صنعتی منطقه و برنامه ریزیهای انجام شده برای سرمایه گذاری در صنایع بالادستی و پائین دستی آلومینیوم، فردای بسیار روشنی را در رشد و شکوفائی اقتصادی آن به تصویر می کشد.
منبع: شاتا