خدمات الکترونیکی
گزارش فساد و شکایات
X
چهارشنبه, ۱۴ آبان ۱۳۹۹ ۹۹۷
چچ

قائم مقام ایمیدرو خبر داد:

تامین زیرساخت های برق و گاز در مجتمع سنگان

قائم مقام ایمیدرو گفت: در حال حاضر تامین زیرساخت های مجتمع سنگان در بخش گاز و برق مراحل انتهایی را طی می کند و در حال نهایی شدن است.

تامین زیرساخت های برق و گاز در مجتمع سنگان

به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، عباس نعیمی عضو هیات عامل و قائم مقام ایمیدرو در جلسه پایش تامین زیرساخت های سنگان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، تصریح کرد: خوشبختانه تامین گاز و برق به ترتیب به پیشرفت 98 و 98.25درصد رسیده اند و چالشی در این باره وجود ندارد.

وی در این جلسه که مدیر زیرساخت ایمیدرو، مدیران شرکت های فعال در سنگان، مدیر مجتمع و مدیر شرکت توسعه زیرساخت های سنگان حضور داشتند، گفت: برای تامین پایدار آب نیز نیازمند یکپارچگی بیشتر هستیم تا از گزینه های موجود، بهترین انتخاب صورت گیرد.
نعیمی با اشاره به همکاری مقامات استان در این باره، اظهار داشت: استانداری خراسان رضوی، فرماندار شهرستان خواف و همچنین شهر مشهد مساعدت های لازم را برای تامین آب انجام می دهند.
وی در عین حال با ابراز تشکر از مدیریت مجتمع سنگان در تامین آب کارخانه های فراوری، گفت: تاکنون با تلاش های صورت گرفته مشکلات خاصی در تامین آب واحدهای موجود، نداشته ایم اما با توجه به اینکه در آینده نزدیک با به ظرفیت رسیدن کارخانه های موجود و همچنین راه اندازی دو کارخانه جدید فرآوری سنگ آهن، ضروری است اقداماتی به صورت منسجم با همکاری همه شرکت ها و مقامات مسوول در این حوزه انجام گیرد.
در این جلسه سلمان روحانی فر مدیرعامل شرکت تامین و توسعه زیرساخت های شرق ایران گزارشی درباره اقدامات انجام شده در بخش گاز و برق، آب و همچنین حمل و نقل و ابنیه ارایه داد. وی با ارایه گزینه های موجود در تامین پایدار آب، تاکید کرد: مطالعات قابل توجهی برای تامین آب انجام شده است و یکی از گزینه های فعلی، تامین از محل پساب شهری مشهد است. عباس رنجبر مدیر زیرساخت ایمیدرو نیز ایجاد انسجام بیشتر بین ذینفعان (کارخانه های صنایع معدنی در سنگان) در بخش آب را ضروری خواند.
طبق پیش بینی های انجام شده، مجتمع سنگ آهن سنگان با دستیابی به ظرفیت تولید 17.5 میلیون تن کنسانتره و 15 میلیون تن گندله سنگ آهن، نیاز به 355 MVAبرق و 20.5 میلیون متر معکب آب دارند. در بخش آب، 13.5 میلیون متر مکعب مربوط به مصارف کارخانه ها است و بقیه در بخش فضای سبز و شرب مصرف می شود.

آدرس کوتاه شده: