خدمات الکترونیکی
گزارش فساد و شکایات
X
شنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ ۱۶۲۳
چچ

مدیر عامل شرکت تامین آب صنایع و معادن اعلام کرد:

دستیابی به منابع آبی پایدار، دستاورد پروژه انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

مدیر عامل شرکت تامین آب صنایع و معادن گفت: دستیابی به منابع آبی پایدار و ایجاد تحول اقتصادی در فلات مرکزی و شرق کشور، رشد صنایع معدنی، اشتغال زایی و بهره گیری از پتانسیل های بومی از مهم ترین دستاوردهای پروژه انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان است.

دستیابی به منابع آبی پایدار، دستاورد پروژه انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، محمد حسن اسدی اجرای این طرح را گامی برای توسعه پایدار عنوان کرد و افزود: تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی مورد تاکید مقام معظم رهبری است و این مهم در سایه ی ایجاد زیرساخت هایی همچون تامین آب پایدار حاصل می شود.

وی گفت: کشوری با معادن غنی داریم که بسیاری از توسعه ها به دلیل نبود آب کافی عملیاتی نشده است. در پی این هستیم که با همت و سرمایه گذاری شرکت های خصوصی در حوزه صنایع معدنی، راه را برای فرآوری مواد معدنی هموار کنیم.

مدیر عامل شرکت تامین آب صنایع و معادن با اشاره به دیگر مزیت های پروژه انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان، عنوان کرد: حفظ ذخایر آب های زیرزمینی و ممانعت از حفر چاه های غیر مجاز، یکی دیگر از دستاوردهای قابل توجه پروژه انتقال آب است که در جهت احیای محیط زیست موثر خواهد بود.

اجرای ابَرپروژه ای با اتکا به توان داخل

وی افزود: اجرای این طرح ها با تکیه بر توان داخلی انجام خواهد شد و چه در دوران ساخت و چه بعد از بهره برداری از طرح، چرخ صنایع سرعت خواهد گرفت و زمینه ی اشتغال عظیمی فراهم می شود.

اسدی تامین آب مورد نیاز دیگر صنایع همچون پتروشیمی ها، کشت های گلخانه ای و همچنین تامین آب شرب را از ثمرات پروژه فوق اعلام کرد.

وی با قدردانی از مشارکت شرکت های بزرگ حوزه معدن و صنایع معدنی در اجرای پروژه، اظهار داشت: شرکت های فولاد مبارکه، ملی مس، گل گهر، چادرملو، گهر زمین، فولاد اپال پارسیان و فولاد خراسان از جمله شرکت های سرمایه گذار هستند که در این پروژه ملی مشارکت دارند.

آدرس کوتاه شده: