@@sis-style@@
رئيس هيات عامل ايميدرو اعلام كرد: به منظور توسعه حوزه گوهرسنگ، ساختار اين صنعت بايد هدفمند شود و با كمك بخش خصوصي، برنامه هاي اين حوزه را اجرا كرد.
به گزارش روابط عمومي ايميدرو، وجيه الله جعفري كه امروز در آئين افتتاح آزمايشگاه گوهرشناسي و گوهرتراشي مركز تحقيقات فرآوري مواد معدني ايران سخن مي گفت، افزود: توسعه در صنعت گوهرسنگ نياز به جريان سازي و ساختاري شدن تمام اركان اين حوزه دارد.
وي گفت: در اين راستا ايميدرو در بخش هاي مختلف همچون اكتشاف، آموزش و توسعه مراكز آموزشي اين بخش برنامه هاي در حال اجرا دارد.
تربيت نيروي ماهر
جعفري با بيان اينكه تربيت و جذب نيروي ماهر از الزامات حوزه معدن و صنايع معدني محسوب مي شود، اعلام كرد: در حوزه گوهرسنگ و به منظور اشتغالزايي فراگير آن، پويايي آموزش از جايگاه ويژه اي برخوردار است و ايميدرو در جهت توسعه آموزش اين بخش، حمايت هاي مالي لازم را خواهد داشت.
ايجاد جريان نخبگي
رييس هيات عامل ايميدرو با اعلام اينكه ايميدرو بسترساز توسعه است، افزود: در مسير توسعه معدن و صنايع معدني به دنبال ايجاد جريان نخبگي هستيم و اين مهم از راهبردهاي مهم توسعه است.
نيروي انساني؛ سرمايه مركز تحقيقات
جعفري گفت: سرمايه مركز تحقيقات فرآوري مواد معدني ايران نيروي انساني آن است. به هر ميزان مقوله آموزش در اين مجموعه پويا باشد؛ دستيابي به اهداف تسهيل و تسريع خواهد شد.
مساله يابي و تعريف راه حل
وي تاكيد كرد: براي پيشبرد اهداف و تعالي سازماني، شرايط در مركز تحقيقات و ديگر مجموعه ها بايد به صورتي باشد كه عارضه يابي، مسئله يابي و تعريف راه حل در برنامه ها گنجانده شود تا شاهد اقدامات اثربخش باشيم.