سه شنبه, ۰۳ مرداد ۱۴۰۲
چچ

با راهبري ايميدرو؛

برنامه احداث نيروگاه هاي برق صنايع و معادن از 15400 مگاوات فراتر رفت/ ظرفيت در دست احداث؛ 6196 مگاوات

برنامه احداث نيروگاه برق صنايع و معادن با مشاركت شركت ها و راهبري ايميدرو؛ به بيش از 15هزار و 400 مگاوات رسيد. در اين برنامه ريزي تاكنون 38 شركت صنعتي و معدني مشاركت داشته اند.

برنامه احداث نيروگاه هاي برق صنايع و معادن از 15400 مگاوات فراتر رفت/ ظرفيت در دست احداث؛ 6196 مگاوات

به گزارش روابط عمومي ايميدرو، استراتژي ساخت نيروگاه برق صنايع و معادن در راستاي اجراي مفاد تفاهم نامه امضا شده بين وزارت صنعت، معدن و تجارت و نيرو (مهرماه سال 1400) است. طبق پيوست اين تفاهم نامه؛ ظرفيت احداث نيروگاه هاي برق نسبت به برنامه اوليه 10هزار مگاواتي، افزايش يافته است.

طبق برنامه ريزي هاي صورت گرفته؛ ظرفيت در دست احداث نيروگاه ها به حدود 6200 مگاوات رسيده است.

از شركت هاي فعال معدن و صنايع معدني در ساخت نيروگاه كه راهبري آن را سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدن(ايميدرو) بر عهده دارد؛ مي توان به فولاد مباكه؛ ملي مس، گل گهر، چادرملو، فولاد خوزستان، آلومينا ايران، آلومينيوم جنوب، فولاد شادگان و... اشاره كرد.

توسعه زيرساخت ها متمركز بر تامين برق پايدار براي صنايع و معادن، هدف اصلي اجراي اين پروژه ملي است كه ايميدرو راهبري آن را در راستاي تامين برق صنايع و معادن و كاهش فشار به شبكه سراسري برق، برعهده دارد.

آدرس کوتاه شده: