خدمات الکترونیکی
گزارش فساد و شکایات
X
یکشنبه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ ۱۵:۵۶
چچ

آغاز احداث سالن های کارخانه تولید تسمه نوار نقاله استیل کورد

مدیرعامل شرکت تولید مواد معدنی کانیار ساعی (کانیسا) اعلام کرد: با تلاش های صورت گرفته و حمایت های وزارت صنعت، معدن و تجارت، ایمیدرو و سهامداران، احداث سالن های کارخانه تولید تسمه نوار نقاله استیل کورد آغاز شد.

آغاز احداث سالن های کارخانه تولید تسمه نوار نقاله استیل کورد

به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، محمد سپهر با بیان این مطلب اظهار داشت: قرارداد خرید تجهیزات خط تولید با تأیید مشاور و تکنولوگ، توسط پیمانکار با سازنده دستگاه ها خارجی نهایی و براساس آن، جانمایی سالن های تولید و مهندسی کار آغاز شده است.

وی افزود: تاکنون عملیات اجرایی این طرح شامل ۳۰۰۰ متر مکعب خاک‌برداری، ۱۰۰۰ متر مکعب بتن‌ریزی، ۶۰ تن آرماتوربندی، ۲۰۰۰ متر مربع قالب‌بندی و ۱۵۰ تن سازه فلزی انجام شده و با توجه به برنامه زمان بندی و پیشرفت مناسب طرح، پیش بینی می شود تا پایان تیر، ساختمان های صنعتی و غیر صنعتی تکمیل و سالن های تولید برای نصب تجهیزات آماده شود.

دریافت مجوز ثبت سفارش تجهیزات از وزارت صمت

مدیرعامل شرکت کانیسا با بیان اینکه طی پیگیری های صورت گرفته، مجوز ثبت سفارش و سهمیه ارزی از وزارت صمت دریافت شد، گفت: با تأمین مالی به موقع، تا پایان امسال، امکان ورود تجهیزات به کشور و نصب و راه اندازی آنها وجود دارد.

وی ادامه داد: با یک شرکت تولید کنننده نوار نقاله استیل کورد نیز تفاهم نامه برای انتقال دانش و آموزش همکاران منعقد شده است.

سپهر درباره تامین مالی طرح تولید نوار نقاله استیل کورد و منجید دار الشتر تصریح کرد: با همکاری سهامداران، سرمایه شرکت کانیسا به 2000 میلیارد ریال افزایش یافت و مراحل نهایی ثبت در شرکت ثبت شرکت ها در حال انجام است. برای تکمیل طرح نیز اقدامات لازم برای برگزاری مجمع فوق العاده افزایش سرمایه در مرحله انجام است.

بنا به این گزارش، طرح احداث کارخانه تولید تسمه نوار نقاله منجید دار و استیل کورد برای اولین بار در کشور، در شهرستان الشتر استان لرستان آغاز شده است. این طرح با هدف تأمین نیاز بازار داخلی و کاهش خروج ارز، از تاریخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ آغاز شده و با حمایت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های توسعه معادن و فلزات، توکا فولاد، فولاد سنگان و تجلی توسعه معادن و فلزات، توسط شرکت کانیار ساعی (کانیسا) اجرایی می‌شود.

آدرس کوتاه شده: