به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، غلامرضا ملاطاهری با بیان این مطلب گفت: با توجه به برنامه چشم انداز حداقلی در مدیریت HSEE ایمیدرو و حذف حوادث ترافیکی جدی، طی یک طرح پژوهشی با دانشگاه خواجه نصیر، بومی سازی دستگاه شبیه ساز رانندگی با دامپ تراک را در سال 98 اجرایی کردند.
وی ادامه داد: در حال حاضر، دستگاه مذکور در معادن سنگان و گل گهر مستقر شده است و رانندگان کامیون های فعال در این معادن به صورت شبیهسازیشده آموزش می بینند.
مزیت های دستگاه شبیه ساز رانندگی
مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو با اشاره به مزیت های دستگاه مدرن آموزشی شبیه ساز رانندگی تصریح کرد: آموزش و افزایش مهارت اپراتورهای بدوخدمت و ضمن خدمت دامپتراک در شرایط کاملاً ایمن، سنجش توانمندی اپراتورها در کنترل دامپتراک در مراحل استخدام و تمدید قرارداد و نیز صدورگواهینامه صلاحیت سنجی اپراتوری دامپتراک، از جمله این مزیت هاست.
وی افزود: کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری ماشین آلات معدنی و افزایش عمر مفید آنها، پیاده سازی سناریوها بر اساس حوادث متداول گزارش شده از واحدهای HSEE معادن، امکان برگزاری دوره های جامع آموزش و صلاحیت سنجی با دستگاه شبیه ساز و افزایش بهره وری با کاهش حوادث و جلوگیری از خطاهای احتمالی، از دیگر مزیت های دستگاه مذکور است.