افزون بر این، طرح های « تولید نخستین کک نفتی در داخل کشور به صورت پایلوت (نیمه صنعتی) برای استفاده در صنایع فلزی مانند آلومینیوم سازی و فولاد» و «راه اندازی کارخانه پتاس خور و بیابانک با هدف تولید سالانه 50 هزار تن» نیز در تابستان 94 راه اندازی شد.
از دیگر اقدامات ایمیدرو در سه ماهه دوم سال 94، رونمایی از اطلس ملی فولاد ایران (با هدف در اختیار قرار دادن اطلاعات صنعت فولاد برای متقاضیان شامل اطلاعات واحدهای تولیدی و در حال احداث نورد، فولادسازی، احیای مستقیم و گندلهسازی)، امضای رسمی و مبادله قرارداد تجهیز، بهره برداری و فروش محصولات معدنی زغالسنگ خمرود، امضای تفاهم نامه بین «ایمیدرو» و «دانشگاه آزاد اسلامی مشهد» برای شناسایی گلوگاه های فنی و علمی حوزه معدن و نیز امضای تفاهم نامه همکاری مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران و شرکت هندی Star Earth Minerals در زمینه استحصال عناصر نادر خاکی بود.
همچنین در این مدت، ماشین آلات ژاپنی برای طرح تولید آلومینیوم جاجرم (با ظرفیت تولید سالانه ۱۱۰ هزار تن و در مرحله نخست 36 هزار تن) وارد شد.
از رویدادهای مهم دیگر، برگزاری نخستین همایش بین المللی آهن و فولاد متال بولتن در ایران که با حضور و سخنرانی مدیران ارشد فولاد جهان صورت گرفت و رئیس هیات عامل ایمیدرو نیز در آن همایش، به ارایه فرصت های سرمایه گذاری بخش فولاد ایران در پسا تحریم پرداخت.