این مدرس دانشگاه با یادآوری اینکه طی دهه اخیر شاهد افت شدید بهره وری، سرمایه و ذخایر معدنی در جهان بوده ایم گفت: اهتمام به این مقوله نیازمند توجه بلند مدت به بهره وری است و باید از سطح رهبری تا کارکنان عادی در سازمان ها را در بر گیرد.
صیادی افزود: امروزه تولید بیشتر با هر قیمتی، مورد پذیرش نیست بلکه استقرار و ارتقای فرهنگ بهره وری در محیط کسب و کار نیز از اصول دستیابی به این شاخص و رشد آن است.
به گفته وی، کنترل داده ها و زمان، از عواملی هستند که سبب کاهش هزینه ها و افزایش سودآوری می شوند.
این مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه سوآوری تنها با افزایش تولید محقق نمی شود بلکه با رشد بهره وری به دست می آید ادامه داد: در سال های اخیر به ویژه دوران رونق معادن، شرکت ها فشار زیادی برای رشد تولید به معادن آوردند در حالی که آن سیاست، کاهش عیار معادن را به همراه آورد که نتیجه آن بالا رفتن هزینه استحصال و پایین آمدن سود شرکت های معدنی شد.
صیادی درباره مقیاس تولید گفت: بخشی از مدیران گمان می کنند با بالابردن مقیاس تولید می توانند سود بیشتری برای شرکت متبوع خود کسب کنند در حالی که مقیاس تولید، برخی اوقات هماند تیغ دو لبه عمل می کند و هزینه های نگهداری و تعمیر و همچنین چالش های مدیریتی را افزایش می دهد.
وی خار نشان کرد: در پایشی که از 60 مدیر شرکت های بزگ معدنی به عمل آمده مشخص شده، در دهه اخیر شاخص بهره وری نیروی کار در معادن استرالیا 50درصد و امریکا 30درصد کاهش یافته است. علاوه بر آن مدیریت ناکارآمد سبب شده هزینه ها 60درصد افزایش یابند.