رویا طباطبایی در دومین همایش جایزه بهره وری معادن و صنایع معدنی افزود: در بندهای 24 گانه سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی در سه بند آن به طور مستقیم به موضوع بهره وری اشاره شده و مضمون چند بند دیگر نیز در ارتباط با اهمیت بهره وری است.
وی با بیان اینکه سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ارتباطی بسیار گسترده با بهره وری و مفاهیم وابسته به آن دارد، تصریح کرد: توسعه پایدار در هر کشوری با بهره وری سبز امکانپذیر است.
طباطبایی که تحت عنوان " بهره وری و سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی " سخن می گفت، افزود: نوآوری، اقتصاد دانش بنیان وارتقای کارآفرینی از مولفه های بهره وری محسوب می شود.
رییس سازمان ملی بهره وری ایران ادامه داد: این سازمان خود نمی تواند برگزار کننده جایزه بهره وری در کشور باشد اما درنظر دارد از سال آینده به رتبه بندی سازمان ها و دستگاه هایی که برگزار کننده همایش جایزه بهره وری هستند، اقدام کند.
وی همچنین آمادگی سازمان ملی بهره وری ایران را برای ارائه کمک های فنی و مشاوره ای به سازمان ها برای برگزاری همایش جایزه بهره وری اعلام کرد.
رییس کمیسیون اصل 44 و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: معدن، دومین بخش تاثیر گذار اقتصادی پس از نفت است.
حمیدرضا فولادگر اظهار داشت: معدن از جمله بخش های مهم برای جایگزینی نفت در اقتصاد است اما سهم این بخش در تولید ناخالص ملی زیر یک درصد است که برای توسعه آن، باید موضوع بهره وری مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: برای دستیابی به این مهم باید درصدد تکمیل زنجیره معدن، بالابردن ارزش افزوده، نوسازی ماشین آلات و استفاده از فناوری های نوین، افزایش توانمندی نیروی انسانی و غیره برآییم. همچنین، قوانین دست و پاگیر باید لغو شود و چنانچه نیاز به قوانین جدید باشد، مجلس آماده همکاری است.
رئیس کمیسیون اصل ۴۴ مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طبق بیانات مقام معظم رهبری، رشد اقتصادی کشور جز از طریق ارتقای بهره وری هموار نمی شود، گفت: نامگذاری های سال های اخیر رهبر انقلاب و سیاست های ابلاغی ایشان درباره اصل 44 قانون اساسی، اشتغال، سرمایه گذاری، بهینه سازی مصرف، تولید ملی، اقتصاد مقاومتی و غیره، بر موضوع ارتقای بهره وری اشاره دارد.