به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، در آیین پایانی حسین انتظامی سرپرست سازمان سینمایی، منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما، علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و مهدی کرباسیان رییس سابق هیات عامل ایمیدرو حضور داشتند.
در این مراسم مهدی کرباسیان رئیس سابق هیات عامل ایمیدرو طی سخنانی اعلام کرد: اثرگذاری حوزه مستند در معرفی ظرفیت های معدنی بی بدیل است و امید می رود همچنان ساخت مستند معدنی ادامه یابد.
وی با بیان اینکه ایران دارای ذخایر مثال زدنی معدنی است افزود: خداوند نعمت های بسیاری به کشورمان عنایت داشته است اما به دلیل سایه نفت بر اقتصاد آن طور که باید به دیگر نعمتهای خدادادی توجه نشده است.
کرباسیان گفت: ایران دارای ۶۸ نوع ماده معدنی است و طی چهار سال گذشته ارزش ذخایر معدنی کشف شده به بیش از ۱۰۰۰ میلیارد دلار رسیده است.
رئیس سابق هیات عامل ایمیدرو اظهار کرد: امیدواریم زمینه این حوزه موثر در اقتصاد که اشتغالزایی و توسعه پایدار را به همراه دارد، از طریق سینما مستند و رسانه هرچه بهتر معرفی شود.
انتظامی: در قانون منع بکارگیری بازنشستگان، نامهربان بودیم
در ادامه حسین انتظامی سرپرست سازمان سینمایی ابتدا با تقدیر از کرباسیان اظهار داشت: تقدیر از ایشان خیلی جا دارد چراکه یک مدیر میتواند کاری کند که توجه اهالی فرهنگ و هنر به آن حوزه جذب شود.
وی افزود: ما در اجرای قانون منع بکارگیری بازنشستگان مهربانانه رفتار نکردیم و یکی از این چهرهها مهدی کرباسیان بود که از شخصیتهای کم نظیر در مدیریت کشور هستند.
انتظامی اظهار کرد: نگاه ایمیدرو به فرهنگ و جشنواره واقعا مسئولانه و دلسوزانه است.
بنابر این گزارش، ایمیدرو، یکی از سازمان هایی بود که در برپایی این جشنواره با مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی مشارکت کرد.
در این آیین همچنین مستندسازان پس از دریافت جوایز خود، سخنانی کوتاه درباره اهمیت این بخش و تاثیرگذاری ساخت آثار هنری در جهت شناساندن توانمندی های معدن و صنایع معدنی، ایراد کردند.
در این مراسم علاوه بر حسین انتظامی سرپرست سازمان سینمایی، منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما، سید صادق موسوی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و نیز محمد اطبایی، سیف الله صمدیان، علیرضا قاسم خان، علیرضا رضاداد، حبیب ایل بیگی نیز حضور داشتند.
از مجموع ۴۰ مستند معدنی در جشنواره دوازدهم سینما حقیقت، ۱۶ اثر به کارگردانی مستندسازانی همچون محمدرضا میرپویا، کامیار فاروغی، شهران باقری، رهبر قنبری، سعید ابراهیم زاده، فتح الله امیری، محمد عبدالهی، روح الله اکبری، محمد اسکندرزاده منوچهر مشیری، یونس مقدم، محمدسعید محصصی، علی نیکوکار، پژمان مظاهری پور و عزت الله پروازه به بخش مسابقه راه یافتند و در نهایت چهار مستند به عنوان آثار برتر معرفی شدند.