به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، در این زمینه علی امرائی مدیرعامل فولاد سنگان در خصوص پروژه 5 میلیون تنی کنسانتره سنگان گفت: کارخانه کنسانتره فولاد سنگان در منطقه سنگان ظرفیت تولید 5 میلیون تن کنسانتره و در قالب دو خط 2.5 میلیون تنی در سال طراحی شده است.
امرائی با بیان اینکه سرمایه گذاری "کنسانتره فولاد سنگان" توسط شرکت فولاد مبارکه انجام شده، افزود: محصولات این کارخانه جهت تامین خوراک گندله سازی مبارکه استفاده می شود.
مدیرعامل فولاد سنگان با بیان اینکه بیش از 50 درصد تجهیزات (وزنی) این کارخانه "ساخت داخل" است، گفت: این کارخانه توسط متخصصان ایرانی احداث شده است.
وی گفت: کارخانه فوق مانع خام فروشی می شود و زمینه ثبات تولید در فولاد مبارکه را فراهم می کند.
امرائی ادامه داد: اشتغال مستقیم کارخانه 500 نفر به طور مستقیم و 3 هزار نفر به طور غیرمستقیم است.
اشتغالزایی جدید و جلوگیری از خام فروشی
محمد مدنی فر مدیرعامل شرکت توسعه فراگیر سناباد نیز در خصوص کارخانه 2.5 میلیون تنی گندله این شرکت گفت: طراحی، مهندسی و اجرای پروژه فوق توسط متخصصان ایرانی انجام شده است. بیش از 50 درصد تجهیزات کارخانه فوق به لحاظ وزنی، ساخت داخل است.
مدنی فر با بیان اینکه این کارخانه در منطقه محروم شرق کشور، زمینه اشتغالزایی و جهش تولید در عسلویه شرق کشور را فراهم خواهد کرد، افزود: راه اندازی این کارخانه زمینه ساز جلوگیری از خام فروشی و اشتغالزایی در منطقه محروم خواف شده است.
مدیرعامل شرکت توسعه فراگیر سناباد با بیان اینکه سهامدار اصلی این پروژه فولاد خوزستان است، اعلام کرد: این واحد به صورت مکانیزه بوده و گندله بعد از تولید به صورت مستقیم به واحدهای تولیدی هدف در مجتمع سنگان خواف منتقل میشود. وی گفت: اشتغالزایی این کارخانه 250 نفر به طور مستقیم و 1500 نفر به طور غیرمستقیم است.
مجتمع سنگ آهن سنگان از مجموعه های تحت پوشش سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) است. معادن سنگان دارای یک میلیارد و 200 میلیون تن ذخیره توده معدنی هستند و برنامه تولید 17 میلیون تن کنسانتره و 15 میلیون تن گندله در سنگان، هدفگذاری شده است.