به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، غلامرضا ملاطاهری به مناسبت هفته پژوهش ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: انعقاد حدود 43 طرح پژوهشی و 8 پایان نامه تحصیلات تکمیلی در قالب موافقتنامه داخلی و قرارداد با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی در ایمیدرو طی کمتر از 2 سال، از نظر تعداد و مبلغ (222 میلیارد ریال) یک رکورد محسوب می شود.
وی افزود: نکته حائز اهمیت، تقاضامحور بودن این پژوهش هاست به طوری که خروجی آنها، بخشی از نیازهای ستاد، شرکت های تابعه، بخش و در کل، بخشی از نیازهای کشور را مرتفع می سازد.
ارتباط پژوهشی ایمیدرو با 15 دانشگاه
مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو با اشاره به انعقاد قرارداد پژوهشی با 15 دانشگاه و مرکز پژوهشی تصریح کرد: این دانشگاه ها شامل تهران، علم و صنعت ایران، تربیت مدرس، صنعتی شریف، صنعتی اصفهان، شهید بهشتی، صنعتی امیرکبیر و نیز دانشگاه بینالمللی امام خمینی است.
وی افزود: همچنین، ایمیدرو با دانشگاه های صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، کاشان، صنعتی شاهرود، شهید چمران اهواز، گلپایگان، دانشگاه صنعتی همدان و جهاددانشگاهی قرارداد پژوهشی منعقد کرده است.
انتخاب طرح برتر در نهمین جشنواره پژوهش و فناوری
ملاطاهری با اشاره به انتخاب یکی از طرح های پژوهشی ایمیدرو در نهمین جشنواره پژوهش و فناوری بخش صنعت، معدن و تجارت به عنوان طرح پژوهشی برتر، گفت: این طرح تحت عنوان «شناسایی و امکانسنجی فنی استحصال تیتانیوم و عناصر نادر خاکی از گل قرمز کارخانه بوکسیت جاجرم در مقیاس آزمایشگاهی» است.
وی ادامه داد: طرح مذکور توسط مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران و دانشگاه تهران انجام شد. سال های گذشته نیز، طرح های پژوهشی ایمیدرو در جشنواره پژوهش و فناوری بخش صنعت، معدن و تجارت جزو طرح برتر شناخته شده بود.