به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، امیرحسین نادری افزود: شرکت ملی فولاد به عنوان قدیمی ترین متولی فولاد کشور، با برگزاری این نمایشگاه می تواند تجربیات را گرد هم آورده و با هم افزایی سایر بازیگران این حوزه اقدامات اساسی در زمینه توسعه توانمند سازی و بومی سازی در صنعت فولاد رقم بزند.
وی گفت: در بومی سازی تاکنون اقدامات مهمی در کشور انجام شده است و بسیاری از شرکت های بزرگ ما فعالیت های بسیار موثری انجام داده اند.
مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران ادامه داد: امروز نیازمند یک شناخت جامع و کامل از صنعت فولاد و تجهیزات آن هستیم تا بر مبنای آن بتوان برنامه ریزی متناسب را برای اهداف مطلوب انجام داد.
ابعاد مهم "بومی سازی" در صنعت فولاد
نادری با تشریح ابعاد مهم "بومی سازی" در صنعت فولاد کشور، اظهار داشت: بومی سازی را در دو بعد می توان بررسی کرد؛ بعد اول بومی سازی به معنی شناخت کامل، قدرت انطباق و تغییرات دلخواه و قابلیت طراحی هدفمند در دانش فنی و فرآیند ها در صنعت فولاد است.
وی افزود: در این مورد می توان به دانش فنی احیاء مستقیم پرد ( PERED) اشاره کرد که با این هدف شکل گرفته است و باید شاخص های مربوط به توانمندی واقعی در این زمینه شناسایی و به کار گرفته شوند.
وی با اشاره به بعد دوم بومی سازی ادامه داد: این بعد شامل بومی سازی ساخت تجهیزات، ماشین آلات و قطعات صنعت فولاد است. در این زمینه شاخص های بسیاری شناسایی و احصا شدهاند.
مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران عنوان کرد: توانمندی ساخت تجهیزات بر اساس استاندارد های جهانی و با کیفیت، به طور اقتصادی از اهم پارامترهای ضروری برای رسیدن به بومی سازی در حوزه تجهیزات است.