سال جهش تولید
X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۳۹۳/۰۲/۳۰
    • با امضای قرارداد تامین مالی

      طرح فولاد سپید دشت هم فعال شد

      قرارداد تامین مالی (فاینانس) برای طرح فولاد سپیددشت چهارمحال و بختیاری بین شرکت ملی فولاد ایران و شرکت MCC چین در تهران امضا شد. بدین ترتیب یکی دیگر از طرح های هفتگانه فولاد از رکود خارج و در مسیر اجرا قرار گرفت.
      طرح فولاد سپید دشت هم فعال شد

      این قرارداد بین محمد خانداداش پور مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران و زو.یو.من (Zuo Yuman) مدیر امور بین الملل شرکت یادشده در ایران به امضاء رسید. پیش از این مهدی کرباسیان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفته بود، شرکت چینی ام.سی.سی چین برای تامین مالی هفت طرح فولادی مبلغ یک میلیارد و 800 میلیون یورو براساس قرارداد متعهد شده است.
      احداث کارخانه فولادسازی به روش احیاء مستقیم به ظرفیت سالانه یک میلیون تن به میزان سرمایه گذاری 347 میلیون دلار در طرح فولاد سپیددشت چهارمحال و بختیاری پیش بینی شده است.
      براساس قرارداد امضا شده، طرف چینی 80 درصد منابع لازم را در اختیار پیمانکاران ایرانی به منظور تامین تجهیزات مورد نیاز قرار می دهد و 20 درصد بقیه را شرکت چینی، صرف خرید تجهیزات با کیفیت مورد قبول طرف ایرانی قرار می دهد. این شرکت که پیشتر طرح هایی در بخش های صنایع معدنی در ایران انجام داده، بیش از 500 میلیون تن از کل ظرفیت تولید فولاد در چین را اجرا کرده و سال 2012 در بین 500 شرکت برتر جهان رتبه 280 را کسب کرد.
      طرح فولاد سپیددشت چهارمحال وبختیاری در بخش احیاء پیشرفت حدود 80 درصدی دارد و در بخش فولادسازی حدود 37 درصد پیشرفت کرده است. راه اندازی طرح فولاد سپیددشت اشتغال مستقیم یک هزار نفر را در پی خواهد داشت.
      از جمله تجهیزاتی که در این طرح پیش بینی شده، کوره ذوب، کوره پاتیلی، ماشین ریخته گری و کارگاه اکسیژن است که تکنولوژی آن مربوط به اروپا خواهد بود.
      طرح فولاد سپیددشت استان چهارمحال و بختیاری به عنوان یکی از هفت طرح فولادی محسوب می شود که در دولت یازدهم به عنوان اولویت تکمیل در دستور کار وزارت صنعت، معدن و تجارت (سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران - ایمیدرو) قرار گرفته است.
      هفت طرح فولادی شامل میانه (آذربایجان شرقی)، قائنات (خراسان جنوبی)، شادگان (خوزستان)، نی ریز (فارس)، بافت (کرمان)، سبزوار (خراسان رضوی) و سپید دشت (چهارمحال و بختیاری) می شود.
      استفاده از تجهیزات با کیفیت
      در این مراسم مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران گفت: انتظار جمهوری اسلامی ایران از چین به کارگیری تجهیزات با کیفیت بسیار بالا در طرحهای هفتگانه فولادی است و بر آن تاکید دارد.
      محمد خانداداش پور افزود: پیش از این تجربه همکاری با طرف چینی در پروژه فولاد ارفع (اردکان یزد) به دست آمده است.
      وی اظهار امیدواری کرد: ظرف مدت 20 روز امکان برداشت منابع پیش بینی شده برای این طرح فراهم شود، هرچند سرعت عمل در اجرای این امر اهمیت بسزایی دارد.
      مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران خاطرنشان ساخت: صنعت فولاد ایران در بخش سخت افزار و نرم افزار از استانداردهای اروپایی بالایی برخوردار است و انتظار می رود شرکت چینی در ارتباط با هفت طرح فولادی استانی، نگرشی فراتر از قرار دادهای متداول تجاری داشته باشد.
      وی تصریح کرد: دامنه کیفیت در محصولات چینی بسیار گسترده است و امروز تولیدات این کشور در جهان صنعتی مورد بهره برداری قرار می گیرد.
      خانداداش پور با بیان آنکه نگاه به تولیدات چین در بازار ایران در حال تغییر است، اظهار امیدواری کرد در صنعت فولاد قضاوت آیندگان نسبت به تولید و محصولات چینی مثبت باشد.
      مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران اضافه کرد: همکاری با شرکت ام سی سی چین فضای مطلوبی را برای گسترش مناسبات دو طرف به دنبال داشته و پیامد حفظ کیفیت بالای فولاد ایران باشد.
       

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.