به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، این جشنواره به عنوان نماد ملی تحقق ظرفیت های جوانان این مرز و بوم، تلاش می کند ایده های بخش معدن و صنایع معدنی را از دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی دریافت و زمینه حمایت همه جانبه از ایده های نو را فراهم کند.
ایمیدرو در راستای تقاضامحور کردن پژوهش و متناسب با گره ها و مشکلات پیش روی بخش معدن و صنایع معدنی، استارتاپ های دارای ایده هایی با قابلیت کاربردی را پس از پذیرش در جشنواره اینوماین، برای توسعه به شرکت های تابعه و وابسته به این سازمان معرفی می کند.
نهادینه سازی فرهنگ توجه به استارتاپ ها
طی 2 جشنواره پیشین اینوماین، بستر مناسبی برای شناسایی و نهادینه سازی فرهنگ توجه به استارتاپ ها شده است. از سوی دیگر افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان از 75 شرکت در جشنواره دوم به حدود 600 شرکت در جشنواره سوم، حاکی از علاقه مندی شرکت های دانش بنیان برای توسعه کشور و نیز آمادگی ایمیدرو برای ایجاد بستر مناسب برای همکاری و اتصال این شرکت های استارتاپی به شرکت های وابسته به سازمان مذکور است.
8 بخش جشنواره اینوماین 3
این جشنواره، شامل 8 بخش «مسابقه ایده»، «نشست های تخصصی» و «نمایشگاه توانمندی شرکت های دانش بنیان» است. از دیگر بخش های این جشنواره، «ارائه نیازهای فناورانه سازمان ها و شرکت های بزرگ و صنعتی»، «برگزاری پنل های B2B»، «مسابقه چالش برتر صنعتی»، «مسابقه حل مسئله» و«ارائه توانمندی مراکز نوآوری، شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها» است. این بخش ها، منطبق بر حمایت های مورد نیاز اکوسیستم نوآوری تعریف شده است.
بنا به این گزارش، سومین جشنواره اینوماین طی روزهای 26 تا 28 مهر امسال در محل دانشگاه تهران برگزار می شود.