به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، غلامرضایی که امروز در حاشیه بازدید از پروژه نیروگاهی شهید باکری سمنان سخن می گفت، تصریح کرد،: این قراردادهای جدید در چارچوب تفاهمنامه ایجاد ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی برای حوزه صنعت و معدن امضا شده است.
وی با بیان اینکه نیروگاه سمنان، نخستین پروژه از این تفاهمنامه است،گفت: این پروژه با ظرفیت تولید ۳۸۰ مگاوات انرژی برق، تا نیمه تابستان امسال راه اندازی می شود.
وی با اشاره به همکاری قابل توجه وزارت نیرو برای طرح فوق، اظهار داشت: طبق تفاهمنامه ای که بین وزارتخانه های صمت و نیرو منعقد شده، در مجموع ۱۴ استان کشور دارای نیروگاه جدید می شوند که برق آن ها در اختیار صنایع و معادن قرار می گیرد.
برنامه ایجاد ۲۴ سایت نیروگاهی
به گفته غلامرضایی، این میزان ظرفیت در ۲۴ سایت نیروگاهی و طی مدت ۳۶ ماه ایجاد خواهند شد.
مجری وزارت صمت در تفاهمنامه فوق و مدیر زیرساخت ایمیدرو همچنین با اشاره به استقبال سرمایه گذاران از این برنامه، گفت: پیش بینی می شود ظرفیت های جدیدی به رقم فعلی افزوده شوند.
نیروگاه مبارکه؛ گام دوم
مجری وزارت صمت در تفاهمنامه ۱۰ هزارمگاواتی نیروگاه همچنین خبر داد که پیش بینی می شود پروژه بعدی، نیروگاه شرکت فولاد مبارکه وارد مدار تولید برق خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه حدود ۳۰ درصد مصرف برق کشور مربوط به حوزه صنعت و معدن است، گفت،: نزدیک به ۲۰ هزار مگاوات به این حوزه اختصاص دارد که ۶تا ۷ هزار مگاوات آن مربوط به بخش معدن و صنایع معدنی است.
مدیر زیرساخت ایمیدرو به چالش های قطعی برق مورد نیاز صنایع اشاره کرد و گفت: ادامه اجرای این تفاهمنامه نیازمند همکاری و همیاری دستگاه های کشور جهت صدور مجوزهای لازم است تا بتوان در زمان مقرر، برق مورد نیاز حوزه تولید و اشتغال را تامین کرد.
|