به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، حسن خلج طهرانی با بیان این مطلب گفت: اکنون، 20 شرکت معتبر در حوزه فولاد، آلومینیوم، پتروشیمی و غیره، در حال ساخت و نصب تجهیزات با هدف بهرهبرداری از طرحهای مختلف هستند.
وی ادامه داد: در صورت جذب سرمایه گذاری از سوی این شرکت ها و درنتیجه، بهره برداری از طرح های در حال اجرا، بیش از 16 هزار فرصت شغلی جدید ایجاد می شود.
فعالیت 19 شرکت با 4.5 میلیارد دلار سرمایه گذاری
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با اشاره به اینکه اشتغال بیش از ۱۳ هزار نفر در این منطقه ویژه، نشانگر توسعه صنعت و معدن در جنوب کشور است، خاطرنشان کرد: اکنون ۱۹ شرکت با سرمایهگذاری بیش از ۴.۵ میلیارد دلار در این منطقه فعالند که نقش بهسزایی در ایجاد ارزشافزوده، جلوگیری از خام فروشی، تأمین بازار داخلی و ایجاد رونق در صادرات بر عهده دارند.
وی افزود: افزایش فرصتهای شغلی، توسعه فناوریهای مدرن حوزه تولید، همکاری بیشتر با شرکتهای دانشبنیان، ارتقای بهرهوری، بهبود کیفیت تولیدات و افزایش توان صادرات بهمنظور رقابت در بازارهای جهانی، از جمله اهداف ترسیم شده این منطقه اقتصادی در سال ۱۴۰۱ است.
تقویت ارتباط با مراکز دانشبنیان
خلج طهرانی با اشاره به امضای تفاهمنامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری با مراکز دانشبنیان و علمی کشور از جمله دانشگاه هرمزگان، گفت: تقویت پیوند صنعت و دانشگاه سبب ارتقای دوسویه خواهد شد و ما به دنبال نزدیکی بیشتر اهالی دانشگاه با محیطهای صنعتی هستیم.
وی افزود: با ارتقای سطح تعاملات این منطقه ویژه اقتصادی با شرکت راهآهن هرمزگان، ظرفیت تخلیه و بارگیری ریلی در منطقه بهبود یافته است. همچنین، با توجه به اهمیت آموزش مدیران در حوزهی پدافند غیرعامل در شرایط امروز جهانی، این شرکت طی یک سال گذشته بر تقویت این حوزه نیز تمرکز کرد.
منبع: روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس