سال جهش تولید
X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۳۹۳/۰۸/۱۹
    • فعالیت شرکت مس به صورت هلدینگ، موجب خروج از انحصارگرایی است

      معاون وزیر و رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: فعالیت شرکت ملی صنایع مس به صورت هلدینگ، موجب خروج آن از انحصارگرایی شده و توسعه این صنعت را به همراه دارد.
      فعالیت شرکت مس به صورت هلدینگ، موجب خروج از انحصارگرایی است

      به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، مهدی کرباسیان در جریان بازدید از شرکت مس سرچشمه با بیان این مطلب اظهار داشت: تبدیل شرکت ملی صنایع مس به 2 شرکت زیرمجموعه (مس سرچشمه و مس آذربایجان) و فعالیت به صورت هلدینگ، سیاستی کاملا منطقی و درست است که با هدف افزایش کارایی و بهره وری و نیز جلوگیری از هزینه های مازاد، اتخاذ شده است؛ روشی که اغلب شرکت های بزرگ بین المللی برای ماندگاری خود به کار می برند.
      وی افزود:2 شرکت یاد شده، با مدیریت کارا و مستقل و در چارچوب سیاستگذاری و نظارت به عنوان سهامدار عمده در هلدینگ شرکت مس فعالیت خواهند کرد و در زمان مناسب وارد بورس می شوند. این امر، سبب جلب سرمایه های مردم منطقه برای خرید سهام شرکت خواهد شد که در نهایت، تزریق منابع مالی جدید به طرح های توسعه را به دنبال خواهد داشت.
      رئیس هیات عامل ایمیدرو تکمیل طرح های نیمه تمام در مس با بهره گیری از توانمندی ها و تجربه های موجود را به عنوان یکی دیگر از برنامه های دولت بر شمرد و تصریح کرد: با توجه به محدودیت منابع مالی دولت در کنار پروژه های وسیع مس، نیاز به سرمایه گذاران جدید داریم و معتقدیم که بهره برداری سریع تر پروژه های مس به دلیل نقش مهم آن در اقتصاد، ایجاد اشتغال و رشد تولید ناخالص ملی، یک وظیفه ملی است.
      وی افزود: اکنون طرح تجهیز معادن درآلو و چاه فیروزه در مرحله فراخوان قرار داشته و در آینده، طرح های دیگری برای مناقصه عرضه خواهد شد.
      به گفته کرباسیان، آمارها حاکی از رشد صنعت مس در کشور است و این صنعت در حال حاضر، روند مثبتی را در اقتصاد طی می کند.
      در این جلسه، احمد مراد علیزاده، مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس نیز درباره طرح های توسعه شرکت مس کرمان توضیح داد: این شرکت متشکل از 2 شرکت مس سرچشمه و شهر بابک است و در آینده واحدهایی همچون معادن دره زار، چاه فیروزه و درآلو که 100 درصد تحت مالکیت شرکت ملی مس ایران هستند، به زیرمجموعه شرکت مس کرمان در می آیند و چنانچه به «شرکت پروژه» تبدیل شوند، در قالب شخصیت حقوقی مستقل اداره خواهند شد.
      وی ادامه داد: اکنون باطله برداری معادن درآلو، دره زار و چاه فیروزه به اتمام رسیده و ماشین آلات بخش خردایش این معادن خریداری شده و طرح احداث کارخانه معادن درآلو و دره زار تا 15 روز آینده به مناقصه می رود و نیز مناقصه معدن چاه فیروزه حداکثر تا 3 ماه آینده برگزار می شود.
      مراد علیزاده با اشاره به طرح افزایش ظرفیت کارخانه ذوب خاتون آباد از 80 به 120 هزار تن، گفت: در جوار این کارخانه، کارخانه اسید برای جلوگیری از آلایندگی احداث می شود. همچنین اکنون، پالایشگاهی به ظرفیت 200 هزار تن در حال احداث است که فاز نخست آن به ظرفیت 100 هزار تن در اوایل سال آینده به بهره برداری می رسد.
      وی ادامه داد: در مجتمع سرچشمه، واحد توسعه جدید کارخانه تغلیظ با ظرفیت سالانه 7 میلیون تن آماده راه اندازی است. کارخانه ذوب آند با ظرفیت 280 هزار تن و با تکنولوژی فلش، 76 درصد پیشرفت دارد که همزمان با آن کارخانه 650 هزار تنی اسید تا پایان سال آینده راه اندازی می شود.
      مرادعلیزاده اعلام کرد: با توجه به مطالعات انجام شده در قالب شرکت مس کرمان، با اجرای یک برنامه دراز مدت تا سال 97، ظرفیت تولید مس به حدود 400 هزار تن، افزایش می یابد.
       

      گالری
      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.