به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، مسعود هندیان افزود : به دلیل موقعیت جغرافیایی قرارگیری این منطقه در کنار آبهای خلیج فارس و دارا بودن عمق مناسب آب دریا ، این منطقه یکی از بهترین نقاط برای احداث آب شیرین کن مطرح است.
وی با بیان اینکه منطقه با دارا بودن ظرفیت تولید 35800 مترمکعب آب شیرین در شبانه روز نیاز صنایع را تامین می کند، ادامه داد : تاکنون سه طرح آب شیرین کن در منطقه به بهره برداری رسیده که شامل آب شیرین کن نورویژه ، آب شیرین کن منطقه ویژه و آب شیرین کن فولاد هرمزگان است و در مجموع ظرفیت 35800 مترمکعب تامین آب صنایع منطقه را به عهده دارند .
همچنین در حال حاضر علاوه بر طرحهای فوق ، طرح آب شیرین کن شرکت فولاد کاوه جنوب با ظرفیت 55000 مترمکعب در دست احداث است که بخشی از آن تا پایان سال 93 به مرحله بهره برداری خواهد رسید و به ظرفیت تولید آب در منطقه خواهد افزود .
هندیان درخصوص طرحهای جدیدآب شیرین کن درمنطقه گفت : قراردادسرمایه گذاری احداث یک واحد آب شیرین کن با ظرفیت 100هزار مترمکعبی با شرکت مبین مهرنصب فارس بسته شده و عملیات اجرایی این طرح بزودی آغاز می شود. بر اساس برنامه ریزی انجام شده تمامی فازهای این پروژه در طی مدت دو سال آینده به مرحله بهره برداری خواهند رسید .
وی تصریح کرد: منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در حال بررسی تقاضاهای جدید سرمایه گذاری در حوزه احداث آب شیرین کن است و پیش بینی می شود با عملیاتی شدن تقاضاهای سرمایه گذاری جدید و اجرای طرحهای توسعه آب شیرین کن های شرکتهای فولاد کاوه جنوب و فولاد هرمزگان به ظرفیت تولید آب در منطقه در افق 5 ساله به بیش از 400 هزارمترمکعب در شبانه روز دست خواهیم یافت .