سال جهش تولید
X
   
 
    • کلید واژه ها: معدن -
      تاریخ انتشار: ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    • تشریح مزیت های سرمایه گذاری بخش معدن ایران برای سرمایه گذاران بین المللی در نشست دوبی

      فرصت سرمایه گذاری 9 میلیارد دلاری در بخش معدن و صنایع معدنی ایران همزمان با هجدهمین کنفرانس بین المللی فولاد و سنگ آهن خاورمیانه -که در دوبی در حال برگزاری است- به شرکت ها و ‌موسسات سرمایه گذاری بین المللی ارایه شد.
      تشریح مزیت های سرمایه گذاری بخش معدن ایران برای سرمایه گذاران بین المللی در نشست دوبی


      به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران(ایمیدرو)،‌ رییس هیات عامل ایمیدرو صبح امروز در این کنفرانس بین المللی که در دوبی و با حضور مدیران شرکت های بزرگ فولادسازی و سرمایه گذاری بین المللی برگزار می شود به ارایه جزئیات طرح های توسعه ای بخش معدن و صنایع معدنی ایران به ویژه حوزه سنگ آهن و فولاد پرداخت.
      مهدی کرباسیان که سخنران نخست این کنفرانس بود با اعلام اینکه ارزش طرح های آتی این سازمان به 9 میلیارد دلار می رسد گفت: این میزان سرمایه برای توسعه و اجرای طرح های مختلف در بخش های سنگ آهن،زغالسنگ،‌ فولاد،‌ مس،‌آلومینیوم،‌ طلا،‌ منیزیوم و .. است.
      وی با یادآوری اینکه تاکنون ایمیدرو 17 میلیارد دلار سرمایه گذاری در این بخش ها انجام داده اظهار داشت: این سرمایه گذاری ها سال های گذشته منجر به ایجاد 70 هزار شغل شده است.
      معاون وزیر صنعت معدن و تجارت با اشاره به اهداف برنامه های مرتبط با توسعه صنعت فولاد در ایران برای سال 2025 (1404)گفت: ارتقای ظرفیت تولید کنسانتره سنگ آهن از 24 میلیون تن فعلی به بیش از 66 میلیون تن،‌ گندله سازی از 21 میلیون تن به 82 میلیون تن و همچنین افزایش ظرفیت تولید فولاد خام از 16 میلیون تن فعلی به 52 میلیون تن به عنوان اهداف کلان برنامه های در ایران به شمار می آید. این در حالیست که در این چشم انداز میزان مصرف فولاد در ایران به 46 میلیون تن می رسد که در نتیجه فرصت 6 میلیون تنی برای صادرات به کشورهای خاورمیانه و اتحادیه اروپا ایجاد خواهد شد.
      به گفته وی ایران با اجرای طرح های در دست اجرای فولاد،‌ به بزرگ ترین تولید کننده فولاد به روش احیای مستقیم (آهن اسفنجی) در جهان تبدیل خواهد شد. کرباسیان تصریح کرد: تا سال 2019 نیز ظرفیت تولید فولاد خام ایران به 40 میلیون تن افزایش می یابد که همچنان عنوان بزرگ ترین تولیدکننده فولاد در خاورمیانه را خواهد داشت.
      معاون وزیر صنعت معدن و تجارت بخشی از سرمایه گذاری مورد نیاز در بخش های فولاد،‌ زغالسنگ و طرح های زیرمجموعه شامل نیروگاه و .. را به ترتیب 4.7 میلیارد دلار،‌ 400میلیون دلار و یک میلیارد و 50 میلیون دلار اعلام کرد.
      کرباسیان همچنین به این نکته اشاره کرد که چرا تولید فولاد در ایران برای سرمایه گذاران سودده خواهد بود. به گفته وی هزینه تولید فولاد در ایران بین 280 تا 320 دلار است که این رقم حاشیه سود 27درصدی را برای سرمایه گذاران به ارمغان می آورد.
      رییس هیات عامل ایمیدرو با برشمردن ویژگی های منطقه ای ایران اظهار داشت: وجود نیروی کار متخصص،‌ سهم 25درصدی از بازار بزرگ خاورمیانه،‌ دسترسی به جاده های مناسب،‌ وجود مصرف کنندگان بزرگ در اطراف ایران،‌ در اختیتار داشتن انرژی گاز و مناطق ویژه اقتصادی بدون مالیات و وجود امنیت بالا در منطقه خاورمیانه به عنوان ویژگی های شاخص کشور ایران برای سرمایه گذاری در صنعت فولاد محسوب می شود.
      وی همچنین از اجرای برنامه های توسعه اکتشاف در ایران خبر داد که قرار است در مدت سه سال 200 هزار کیلومتر مربع تحت عملیات اکتشافی قرارگیرد.
       

      گالری
      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.