به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، احمد کرمی در پنجمین همایش چشمانداز صنعت فولاد و معدن ایران با نگاهی به بازار با بیان این مطلب گفت: شرکت آسکوتک طی سال های گذشته با بهره گیری از دانش روز دنیا موفق به طراحی دانش جدیدی در تولید آهن اسفنجی تحت عنوان پرد (Pered) شده و امتیاز آن را به نام روش منحصر به فرد ایرانی در جهان ثبت کرده است.
وی افزود: حاصل طراحی کارخانه تولید آهن اسفنجی به روش ایرانی، اجرای طرح احداث 5 کارخانه در داخل و یک طرح در چین است.
مدیر عامل شرکت آسکوتک با اشاره به تشکیل «مرکز توسعه توانمند سازی صنعت فولاد» به عنوان ماموریت جدید این شرکت از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، تصریح کرد: در گذشته، اقدامات مختلفی در بخش ساخت تجهیزات و قطعات صنعت فولاد توسط شرکت های داخلی انجام شده بود اما این داخلی سازی ها سازمان دهی مشخصی نداشته و با تحریم های بین المللی، این چالش ها آشکار شد؛ طوری که هزینه تامین یک کمپرسور با اجرای تحریم ها به 2 برابر قیمت قبل افزایش یافت.
وی ادامه داد: درنتیجه، این ضرورت ایجاب کرد تا مرکزی برای سامان بخشی ساخت و تامین قطعات و تجهیزات مورد نیاز صنعت فولاد تشکیل شود.
کرمی با اشاره به اینکه رویکرد مرکز توسعه توانمند سازی صنعت فولاد، توسعه توانمندی تکنولوژی و تجهیزات و ارتقای ساخت تجهیزات بومی شده است، گفت: در تلاش هستیم در بخش هایی که تکنولوژی بومی نشده، دانش فنی را فراهم و به داخلی سازی آن کمک کرده و امکان ارتباط با مراکز علمی داخل و خارج را برای سازندگان فراهم کنیم که البته با همکاری ایمیدرو محقق خواهد شد.
وی ادامه داد: برای این منظور، اکنون 64 پروژه در صنعت فولاد تعریف کرده ایم.
به گفته مدیر مرکز توسعه توانمند سازی صنعت فولاد، این مرکز به اشتغال زایی، توانمند سازی منابع داخل، تقویت بخش خصوصی، افزایش توان فنی و مهندسی و نیز تسریع در اجرای پروژه های آینده کمک خواهد کرد.