به گزارش ایمیدرو به نقل از متال بولتن، این وضعیت را می توان درمقایسه با بازارهای بزرگ مصرف کننده فولاد جهان که در گزارش اخیر آرسلورمیتال آمده، مشاهده کرد؛ به طوری که مصرف فولاد برزیل با 2 درصد، اتحادیه اروپا 2.5 درصد و چین با 2.5 درصد کاهش پیش بینی شده که آمار و ارقام مربوط به امریکا تقریبا بی سابقه است.
از آنجا که حاشیه رشد اندک است ( از منفی 2 درصد تا مثبت 2 درصد) بویژه کلمه "ظاهری" مهم است چون مفهوم آن این است که تغییرات موجودی که در محاسبه لحاظ شده در مواقعی می تواند بر روی این روند تاثیرگذار باشد. همان گونه که در اکتبر گذشته اعلام شد تقاضای ظاهری چین در سال گذشته به دلیل کاهش موجودی انبارها و نه بر اساس عرضه و تقاضای واقعی، رو به کاهش گذاشت؛ بنابر این همین منطق می تواند برای امریکا نیز صدق کند.
سال گذشته پیش بینی می شد که تقاضای فولاد امریکا سریعتر از هر کشور دیگری رشد داشته باشد. در حقیقت انجمن جهانی فولاد سال گذشته پیش بینی کرد که نرخ رشد امریکا در کوتاه مدت 4 درصد رشد داشته باشد. درحالی که نرخ رشد جهانی 3 درصد تخمین زده شده بود. در واقع مصرف ظاهری فولاد امریکا در پایان سال گذشته به دلیل افزایش موجودی ورق های فولادی در مراکز خدماتی و انبارهای محصولات تخت بود.
بیشترین عرضه مازاد به طور عمده از سال 2014 بود که بر روی سفارشات داخلی و خاری تاثیرگذار خواهد بود( دلیل اصلی کاهش 100 دلار در هرتن از پایان سال گذشته تاکنون) بنابر این امسال احتمالا مصرف ظاهری کاهش پیدا کند.
اما متال بولتن معتقد است که امسال همان گونه که شاخص های اقتصادی نشان می دهد تا زمانی که تقاضای واقعی بالا باشد، مصرف ظاهری افزایش خواهد یافت.
خوش بینی نسبت به محصول طویل بیشتر است زیرا درحالی که پیش بینی می شود تولیدات صنعتی کاهش پیدا کند، تولیدات ساختمانی احتمالا طبق پیش بینی پس از توقف رشد در سال گذشته تا 9 درصد افزایش داشته باشد.
از آنجا که صنعت ساختمانی بالغ بر یک سوم فروش کارخانه های فولادسازی ها در امریکا و نیز سهم بسیار زیادی از بازار وارداتی را به خود اختصاص داده است، به نظر می رسد که در واقع تقاضای واقعی برای مصرف فولاد افزایش یابد؛ اما احتمالا رشد تقاضای ظاهری نسبت به رشد دو رقمی در سال گذشته کمتر باشد اما این کاهش سریع نخواهد بود.