سال جهش تولید
X
   
 
    • کلید واژه ها: آلومینیوم -
      تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۰۲/۱۳
    • شهرک آلومینیوم لامرد برای توسعه صنایع پایین دستی ایجاد می شود

      مدیر عامل شرکت آلومینیوم جنوب گفت: طرح شهرک آلومینیوم جنوب در منطقه ویژه صنایع انرژی بر لامِرد به اجرا در می آید.
      شهرک آلومینیوم لامرد برای توسعه صنایع پایین دستی ایجاد می شود

      به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، مهدی مستقیمی در مراسم آغاز فعالیت منطقه ویژه صنایع انرژی بر لامِرد و اجرای همزمان سه طرح در جمع خبرنگاران با تشریح ویژگی های طرح آلومینیوم جنوب و صنایع پایین دستی اظهار داشت: قرار است در کنار دست کارخانه، صنایع مختلفی در قالب شهرک آلومینیوم برای تولید انواع مفتول، ورق، فویل و ... ایجاد شود و طبق توافقاتی که با سرمایه گذاران انجام شده قراردادهای بلند مدت برای تامین شمش مورد نیاز کارخانه های صنایع پایین دستی منعقد خواهد شد.
      وی ادامه داد: با توجه به اینکه محصول ذوب آلومینیوم تا 8 تا 20ساعت قابلیت جابه جایی دارد کارخانه های این منطقه می توانند به دلیل عدم نیاز به ذوب مجدد، بخشی از هزینه های تولید را صرفه جویی کنند و قیمت تمام شده تولیدات خود را کاهش دهند.
      مستقیمی به همچنیبن به فناوری تولید در طرح کارخانه آلومینیوم جنوب (SALCO) اشاره کرد و گفت: بر اساس توافقات انجام شده با شرکت ان.اف.سی چین تجهیزات نقاط اصلی کارخانه از شرکت های ژاپنی و اروپایی تامین خواهد شد.
      وی از اشتغال زایی برای 4هزار نفر در این طرح خبر داد و تصریح کرد: در بخش تاسیسات بندری و حمل و نقل نیز 5 تا 6 هزار فرصت شغلی غیرمستقیم ایجاد می شود.
      مستقیمی همچنین تاکید کرد: جذب نیروهای متخصص و فارغ التحصیل از دانشگاه های لامرد نیز در دستور کار آلومینیوم جنوب قرار دارد.
      مدیر عامل سالکو ادامه داد: فناوری 400 کیلو آمپر طرح سبب افزاش بهره وری تولید شمش این کارخانه نسبت به کارخانه های مشابه ایران است. به گفته وی، در اختیار داشتن اسکله اختصاصی تخلیه و بارگیری و فاصله یک ساعته بندر تا سایت کارخانه و همچنین برخورداری از نیروگاه اختصاصی با راندمان منحصر به فرد تولید برق در ایران از مشخصه های بارز برای تولید مقرون به صرفه در این کارخانه خواهد بود.
      وی به جزئیات ظرفیت تولید در این طرح اشاره کرد و گفت: 158هزار تن از ظرفیت 300هزار تنی طرح، به آلیاژهای مورد نیاز صنایع داخلی تبدیل خواهد شد و بدین ترتیب از خروج مقادیر قابل توجهی ارز که سالانه برای تامین این نوع محصول صرف می شود، جلوگیری خواهد شد.
      مستقیمی نیاز آینده جهان به آلومینیوم را یادآور شد و گفت: طبق پیش بینی ها تا سال 2020 نیاز جهان به این فلز با توجه به افزایش مصرف آلومینیوم در صنایع مختلف و جایگزینی با فلز های دیگر به 60 میلیون تن خواهد رسید در حالی که تولید در آن سال به 50 میلیون تن خواهد رسید.


       

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.