سال جهش تولید
X
   
 
    • کلید واژه ها: باریت -
      تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۰۲/۱۴
    • رشد قیمت «باریت» در بازار کساد مواد معدنی

      مدیر عامل مجتمع سرب و روی و باریت مهدی آباد گفت: قیمت باریت از سال 92 تاکنون در شرایط سیر نزولی مواد معدنی دیگر، رشد 168 درصدی را تجربه کرده است.
      رشد قیمت «باریت» در بازار کساد مواد معدنی

      به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، امین صفری، مدیر عامل شرکت سرب و روی مهدی آباد با بیان این مطلب گفت: میانگین قیمت باریت طی سال 92، 80 هزار تومان برای هر تن بود که در سال 93 به 174 هزار تومان در تن رسید. میانگین قیمت این ماده معدنی در ماه جاری 215 هزار تومان در هر تن گزارش شده که نسبت به سال 93، حدود 23 درصد رشد داشته است.
      وی افزود: با بازاریابی های مناسبی که ایمیدرو برای عرضه و فروش باریت انجام داد، قیمت ها رشد پیدا کرده و این روند، موجب می شود تا در فروش های بعدی، قیمت ها رقابتی تر شود.
      مدیر عامل مجتمع سرب و روی و باریت مهدی آباد خاطرنشان کرد: در حال حاضر، فراخوان طرح احداث کارخانه یک میلیون تنی فرآوری باریت این مجتمع انجام شده و پس از انتخاب پیمانکار، عملیاتی اجرایی آن آغاز می شود.
      صفری با بیان اینکه استخراج باریت از این شرکت از ماه تیر 93، را آغاز شد، تصریح کرد: میزان استخراج باریت در این مجتمع تا پایان اسفند به 321 هزار و 780 تن رسید.
      وی افزود: مجموع ذخایر باریت کشور به جز معدن مهدی آباد حدود ۱۰ میلیون تن است، اما معدن باریت مهدی آباد مهریز با ۱۱۳ میلیون تن ذخیره، بزرگترین معدن باریت کشور است.
      بر اساس گزارش سازمان زمین شناسی آمریکا (USGS)، ایران پنجمین تولید کننده باریت جهان پس از چین، هند، مراکش و آمریکا طی سال 2014 میلادی بوده است.
      بنا به این گزارش، کانسنگ سولفات باریم یا باریت (Barite) در صنایع مختلف همچون استخراج نفت و گاز، داروسازی و پزشکی، آلیاژهای الکترونیکی، حفاظت اشعه، لامپ های فلوئورسنت، لاستیک، کاغذهای مرغوب، کابل سازی، پلاستیک سازی، کائوچو، رنگ سازی، سرامیک سازی، ساخت شیشه های شفاف، چینی سازی، لباس های عایق، لنت ترمز، شمع اتومبیل، لوله های خلاء و لوازم آرایشی کاربرد دارد.
       

      گالری
      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.