سال جهش تولید
X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۰۳/۲۰
    • اتوتک: طرح نفلین سینیت را طبق برنامه پیش می بریم

      شرکت اتوتک به زودی برنامه زمان بندی خود را برای فرایند اجرای قرارداد طرح نفلین سینیت اعلام می کند.
      اتوتک: طرح نفلین سینیت را طبق برنامه پیش می بریم

      به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، پرتی کورهونن مدیر عامل شرکت اتوتک و مدیران ارشد آن شرکت در حاشیه اجلاس بین المللی معدن و صنایع معدنی در دیدار با رییس هیات عامل ایمیدرو با تاکید بر مطلب فوق اظهار داشت: کارهای مربوط به قرارداد طراحی پایه پروژه نفلین سینیت انجام شده و توانستیم مجوزهای قانونی این پروژه را از اتحادیه اروپا دریافت کنیم و اکنون به سرعت کارها را پیش می بریم.
      وی درباره جلوگیری از تاخیر احتمالی در روند طراحی پروژه گفت: چالشی برای ادامه همکاری نداریم و مدیران و کارشناسان مربوطه آماده برگزاری جلسه تصمیم گیری نهایی درباره چگونگی اجرای طرح و...(Kick off Meeting) هستند.
      وی با بیان اینکه تخصص اتوتک استفاده از بهترین فناوری ها در صنایع معدنی است تصریح کرد: برای طرح نفلین سینبت از بالاترین فناوری ها استفاده خواهیم کرد.
      طرح تولید آلومینا از نفلین سینیت از جمله پروژه های راکد ایمیدرو بود که در سال گذشته با پیگیری های گسترده سازمان،‌ فعال شد و هدف آن بهره برداری از ذخایر عظیم ماده معدنی نفلین سینیت از مناطق غربی کشور است به طوری که آلومینا در اختیار کارخانه های تولید شمش آلومینیوم قرار گیرد. بر اساس قراردادی که بین ایمیدرو و اتوتک در نیمه دوم سال گذشته بسته شد این شرکت آلمانی فنلاندی طراحی پایه پروژه را در اختیار گرفت.
      رییس هیات عامل ایمیدرو با ابراز خرسندی از تعهد اتوتک به اجرایی کردن طرح فوق اظهار داشت: تداوم همکاری شرکت اتوتک در بخش معدن و صنایع معدنی در حافظه تاریخی ملت ایران باقی می ماند.
      مهدی کرباسیان افزود: آماده همکاری در بخش های دیگر از جمله بهره برداری از منابع عظیم معدنی آلونیت، سرب و روی و عناصر نادر خاکی هستیم. وی ادامه داد: ذخایر میلیارد تنی آلونیت در غرب ایران فرصت مناسبی برای تامین مواد اولیه تولید شمش آلومینیوم به شمار می آید.
      وی تاکید کرد: فناوری به روز و سازگار با محیط زیست می تواند به فعال شدن قابلیت معدنی ایران در این حوزه کمک شایسته ای کند.
      مدیر عامل اتوتک نیز با ابراز علاقه نسبت به حضور در طرح های توسعه روی در ایران افزود: در زمینه عناصر نادر خاکی نیز به زودی زمینه توسعه همکاری های دو طرف فراهم خواهد شد.
       

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.