سال جهش تولید
X
   
 
    • کلید واژه ها: معدن -
      تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۰۵/۱۴
    • برنامه دولت حمایت از بخش معدن تا خروج از بحران است

      رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: برنامه فعلی دولت حمایت از بخش معدن است تا از بحران پیش رو خارج شوند.
      برنامه دولت حمایت از بخش معدن تا خروج از بحران است

      به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)،‌ مهدی کرباسیان در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما افزود: میزان صادرات سنگ اهن از 23 میلیون تن در سال 92 به 17 میلیون تن در سال 93 کاهش یافته است و این روند کاهشی با بهره برداری از طرح های تولید کنسانتره و گندله سازی به صادرات فولاد منتهی خواهد شد.
      وی گفت : برنامه دولت و وزارت صنعت معدن و تجارت در شرایط کنونی حمایت از معادن از طریق کاهش سهم حقوق دولتی ، اعطای جوایز صادراتی و اعمال تعرفه وارداتی است تا این بحران پشت سر گذاشته شود..
      وی با تاکید بر نقش انکار ناپذیر سرمایه گذاری بخش خصوصی برای توسعه این بخش گفت: این بخش ظرفیت جذب 29 میلیارد دلار سرمایه گذاری دارد که تامین این حجم سرمایه از توان سرمایه گذاران داخلی خارج است.
      وی سرمایه گذاری در حوزه معدن و صنایع معدنی در ایران را برای سرمایه گذاران فعالیتی سودآور توصیف کرد و گفت : اکتشاف، ورود فن اوری های جدید، توسعه تولید فولاد ، توسعه واحدهای کک سازی ، افزایش ظرفیت تولید در استخراج و ذوب مس و ظرفیت سازی در تولید آلومینیم از جمله اولویت های تعیین شده برای جذب سرمایه گذاری خارجی در حوزه معدن و صنایع معدنی است.
      کرباسیان خاطرنشان کرد: وجود مواد اولیه و انرژی از جمله مزیتهای کشور برای جلب سرمایه گذاری در تولید فولاد و آلومینیم است همچنین در حوزه اقلام دارای ارزش افزوده بالا یا عناصر نادر خاکی مانند تیتانیم ، طلا و فعالیت در حوزه شواربه ها تاکنون کمتر کار شده است که تنها در بخش تولید پتاس از شورابه دریاچه نمک قم نیاز ظرفیت سازی تا 200 هزار تن وجود دارد.
      وی افزود: اخیرا کارخانه تولید پتاس با ظرفیت 50 هزارتن در منطقه خور بیابانک ایجاد شده است و تولید در این بخش به مفهوم ایجاد اشتغال در کویر است و این بخش در صورت جذب سرمایه گذاری می تواند رشدی جهشی را تجربه کند.
      کرباسیان سرمایه گذاری در بخش باطله های سنگ اهن را از دیگر اهداف توسعه صنایع معدنی توصیف کرد و گفت: طی دو سال گذشته سرمایه گذاری هایی در حوزه جلال اباد و یزد برای جمع اوری باطله های سنگ اهن انجام شده است ، کار در این بخش نیازمند فن اوری بالای است که نیازمند حضور شرکتهای دانش بنیان در این بخش است .
      وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به حمایت هایی که از توسعه شرکتهای دانش بنیان اغاز شده است، شرایط مناسبی برای فعالیت در این بخش فراهم شده است. مشاهده متن کامل مصاحبه



       

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.