@@sis-style@@
خدمات الكترونيكي
گزارش فساد و شكايات
X
چهارشنبه, ۱۲ دي ۱۳۹۷
چچ

در ديدار رئيس هيات عامل ايميدرو با مديرعامل شركت راه آهن ايران مطرح شد:

ارتقاي زيرساخت هاي حمل و نقل ريلي در سنگان كليد خورد/ ايميدرو و شركت راه آهن تفاهمنامه همكاري امضا مي كنند

رئيس هيات عامل ايميدرو در نشست با مديرعامل شركت راه آهن ايران اعلام كرد: جلب مشاركت بخش خصوصي در تامين زيرساخت ها يكي از سازوكارهاي توسعه حمل و نقل ريلي در حمل مواد معدني است. ايميدرو آمادگي دارد تا با انعقاد تفاهمنامه با شركت راه آهن، زمينه توسعه زيرساخت هاي ريلي سنگان را فراهم كند.

ارتقاي زيرساخت هاي حمل و نقل ريلي در سنگان كليد خورد/ ايميدرو و شركت راه آهن تفاهمنامه همكاري امضا مي كنند

به گزارش روابط عمومي ايميدرو، خداداد غريب پور در اين نشست كه در محل ايميدرو برگزار شد، افزود: در راستاي افزايش سهم حمل‌و نقل ريلي در جابجايي بار به ويژه در مسير سنگان – بافق كارگروهي متشكل از معاونت هاي برنامه ريزي و توانمندسازي و طرح هاي توسعه معدن وصنايع معدني ايميدرو تشكيل مي شود تا مقدمات تهيه اين تفاهمنامه فراهم شود.

وي با تاكيد بر اينكه هر اعتباري در اين مسير ريلي هزينه شود توجيه اقتصادي دارد افزود: در اين كارگروه ضمن بررسي راه‌هاي بهبود سيستم حمل ريلي، روش هاي سرمايه گذاري و شيوه اجرا نيز مشخص خواهد شد.

رئيس هيات عامل ايميدرو در بخش ديگري از صحبت هاي خود با تاكيد بر تسهيل ايجاد زيرساخت ها در ارتقاي حمل ونقل ريلي گفت: حمل و نقل مواد معدني به صورت انبوه، نياز به سيستمي با عملكرد مداوم و با قابليت اطمينان دارد تا در يك بازه زماني، مقدار مشخص بار به مقصد مورد نظر برسد.

غريب پور افزود: شركت راه آهن جمهوري اسلامي ايران علاقمند به تعامل با ايميدرو براي تامين زيرساخت ها است. بديهي است به نتيجه رسيدن همكاري ها با تعريف زمانبندي مشخص و توجه به ضريب تاثير آن در بخش معدن و صنايع معدني، تعيين اولويت ها و همچنين چشم انداز 1404، گام هاي اساسي در مسير مواد پايه اي ارتقاي حمل و نقل مواد معدني برداشته شود.

آمادگي براي تامين زيرساخت هاي ريلي سنگان - بافق با هدف افزايش ظرفيت ريلي

در اين ديدار سعيد محمد زاده مديرعامل شركت راه آهن جمهوري اسلامي ايران از اعلام آمادگي اين شركت در تامين زيرساخت هاي ريلي سنگان – بافق خبر داد واظهار كرد: طي سال 95 ميزان بارگيري مواد معدني ايميدرو 60 ميليون تن بوده كه 20 ميليون تن از اين رقم، به صورت ريلي حمل شده است.

وي افزود: با شرايط فعلي و چشم انداز توسعه صنعت فولاد، هنوز برنامه هاي زيرساخت به ويژه در بخش حمل و نقل آن طور كه بايد تامين نشده است.

محمدزاده با بيان اينكه حوزه حمل و نقل ريلي تنها ريل گذاري نيست، گفت: تامين واگن نياز جدي توسعه صنايع در بخش زيرساخت ها است.

وي گفت: آمادگي داريم تا هرگونه تقاضايي در بخش معدن و صنايع معدني را مطابق با چارچوب هاي تجاري پاسخگو باشيم.

مديرعامل شركت راه آهن جمهوري اسلامي ايران در تشريح راهكارهاي توسعه حمل و نقل ريلي مسير سنگان تا بافق گفت: در بخش تامين مالي مي توان از منابع بانكي بهره برد و در احداث خط دوم با اجراي پروژه تراك بندي اين مسير و با هدف افزايش ظرفيت بارگيري ها، اهتمام ويژه داريم.

در اين نشست در زمينه نيازهاي زيرساختي، به مواردي همچون حمل 79 ميليون تن در قالب طرح جامع فولاد، حمل ساير محصولات ريلي 117 ميليون تن و شناسايي گلوگاه هاي شبكه ريلي بر اساس تطابق تقاضا با ظرفيت و راهكارهاي توسعه شبكه ريلي براي بارهاي قابل جذب اشاره شد.

همچنين شركت راه آهن جمهوري اسلامي ايران نكاتي را در افزايش سهم بازار ريلي حمل مواد معدني با همكاري اين مجموعه و ايميدرو مطرح كرد كه توسعه لجستيك ريلي در معادن و صنايع فولادي يكي از اين موارد است.


آدرس کوتاه شده: