خدمات الکترونیکی
گزارش فساد و شکایات
X
سه شنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۸ ۹۲۹
چچ

در مراسم امضای تفاهمنامه مرکز تحقیقات و فرآوری مواد معدنی با خانه معدن اعلام شد:

غریب پور: مرکز تحقیقات مواد معدنی، پیشتاز تکنولوژی فرآوری سیار مواد معدنی بوده است

رییس هیات عامل ایمیدرو تاکید کرد: آینده نگری مرکز تحقیقات و فراوری مواد معدنی ایران، در ایجاد تکنولوژی فرآوری سیار مواد معدنی، سبب پیشتازی این مرکز در ارتقای دانش فعال سازی معادن کوچک شده است.

غریب پور: مرکز تحقیقات مواد معدنی، پیشتاز تکنولوژی فرآوری سیار مواد معدنی بوده است

به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، خداداد غریب پور که ظهر امروز در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری بین این مرکز و خانه معدن ایران، سخن می گفت، تصریح کرد: مرکز تحقیقات و فراوری مواد معدنی، پیش از آنکه فعال سازی معادن کوچک به عنوان یکی از استراتژی ایمیدرو مطرح شود،‌ بر روی تکنولوژی فرآوری سیار برای صنایع کوچک اقداماتی انجام داده و دانش آن را عرضه کرده است.

وی با گرامیداشت یاد بنیان گذاران این مرکز اظهار داشت: در سال گذشته، ۲۷ هزار نمونه آنالیز شده در مرکز تحقیقات فرآوری ایران انجام شد.

رییس هیات عامل ایمیدرو، توجه به مرکز تحقیقات و فراوری مواد معدنی و توسعه آن را از اولویت های این سازمان اعلام کرد.

استفاده از اعضای هیات علمی جهاد دانشگاهی در شرکت ها

غریب پور در عین حال به بازدید صبح امروز از مجتمع تحقیقاتی جهاد دانشگاه اشاره کرد و افزود: عملکرد آن مجتمع نشان داد جهاد دانشگاهی توانمندی های قابل توجهی در اختیار دارد و این امر می تواند به رفع نیازهای شرکت های معدن و صنایع معدنی کمک شایانی کند.

وی افزود: در آینده از اعضای هیات علمی جهاد دانشگاهی در ترکیب هیات مدیره شرکت ها برای ارتقای دانش فنی و رفع نیازها استفاده خواهیم کرد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو در ادامه از خانه معدن به عنوان سرمایه های اجتماعی این حوزه یاد کرد و گفت: وجود تشکل های مردم نهاد باعث تقویت سرمایه های اجتماعی می شود. وی ادامه داد: استفاده از نظرات تشکل های بخش خصوصی موجب می شود تصمیمات اتخاد شده از پشتیبانی اجرایی قابل اتکایی برخوردار شوند و در عین حال سبب همراهی آن ها در مراحل اجرایی می شود.

وی از دو سویه بودن همکاری با بخش خصوصی سخن گفت و اظهار داشت: تصمیم گیری ها در ایمیدرو همواره به صورت گفت و گو انجام می شود و این روند اجرای سیاست های دولت را نیز تسهیل می کند.

غریب پور تاکید کرد: تحقیقات و ایجاد فناوری در حوزه هایی همچون محیط زیست، فناوری، مواد کم عیار معدنی از موارد ضروری بخش معدن ون صنایع معدنی است.

زمان بندی رسیدن به قرارداد پس از تفاهمنامه

وی با اشاره به امضای تفاهمنامه ها در این بخش گفت: ضرورت دارد پس از انعقاد تفاهم نامه، برنامه زمانی برای انعقاد قرارداد نیز تدوین شود.

رییس هیات عامل ایمیدرو در بخش دیگری از سخنانش به برنامه جدید اکتشاف اشاره کرد و گفت: ایمیدرو برنامه جدید و عظیم اکتشاف ۳۰۰ هزار کیلومتری را با کنسرسیوم بخش خصوصی پیشنهاد داده است.

وی به همکاری خانه معدن در فعال سازی معادن کوچک اشاره کرد و گفت: در این برنامه فعال سازی 150 معدن کوچک در حال اجرا است.

خانه معدن زمینه ساز توسعه سرمایه گذاری شود

غریب پور خواهان ارائه اطلاعات دقیق خانه معدن از معادن کوچک شد تا زمینه توسعه فرهنگ سرمایه گذاری در این بخش فراهم آید.

وی از آمادگی سازمان در این زمینه خبر داد و گفت: حمایت ایمیدرو در جهت توسعه سرمایه گذاری و نیز استفاده از تجارب مهندسان در فعال سازی معادن خواهد بود.

غریب پور با اشاره به اینکه امروزه معدن کانون توجه شده است، تاکید کرد: این سازمان خود را ملزم به توسعه مرکز تحقیقات، توسعه ارتباط با جهاد دانشگاهی، ارتباط موثر با تشکل ها، کاهش تصدی گری و غیره می داند.

وی با بیان اینکه نگاه بلند مدت به سرمایه گذاری بخش معدن داریم، گفت: تاکید ایمیدرو بر توسعه سرمایه گذاری و رونق تولید، مشارکت بخش خصوصی، استفاده از ظرفیت معادن بزرگ، توانمندسازی و توسعه نیروی انسانی، استفاده از دانش بومی، ایجاد ارزش افزوده و سودآوری به جای سوددهی است.

آدرس کوتاه شده: