خدمات الکترونیکی
گزارش فساد و شکایات
X
شنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ ۱۰۵۲
چچ

در اینوماین 2 به نمایش گذاشته شد:

بومی سازی تجهیزات فیلتراسیون و تولید دانش در حوزه محیط زیست

فعالیت شرکت های دانش بنیان در حوزه بومی سازی تجهیزات فیلتراسیون و تولید دانش در حوزه محیط زیست به منظور همکاری بیشتر با بخش معدن در اینوماین 2 به نمایش گذاشته شد.

بومی سازی تجهیزات فیلتراسیون و تولید دانش در حوزه محیط زیست

به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، در نمایشگاه دومین جشنواره ایده های ارزش آفرین بخش معدن و صنایع معدنی اینوماین 2 که با حضور شرکت های دانش بنیان برگزار شد، فعالیت شرکت های دانش بنیان در حوزه بومی سازی تجهیزات فیلتراسیون و تولید دانش در حوزه محیط زیست به منظور همکاری بیشتر با بخش معدن در اینوماین 2 به نمایش درآمد. شرکت مهندسی تامین ابزار(متاکو) با 23 سال تجربه در زمینه ارائه خدمات مهندسی هیدرولیک و فیلتراسیون فعالیت داشته و در حال حاضر با 600 شرکت در حوزه های مختلف از جمله بخش معدن و صنایع معدنی همکاری دارد. از جمله همکاری های این شرکت با بخش معدن می توان به ساخت فیلترهای مورد نیاز شرکت صنعتی و معدنی گل گهر اشاره کرد که پیش از این از طریق واردات تامین می شدند. شرکت مهندسی تامین ابزار(متاکو)، با بومی سازی این فیلترها علاوه بر تحقق اهداف ساخت داخل به حفظ محیط زیست نیز کمک کرده است چرا که این فیلترها برخلاف نمونه های خارجی آن یک بار مصرف نبوده و با تعویض المنت ها قابلیت استفاده مجدد را دارند.

همچنین شرکت فوق تاکنون 6 دستگاه را بومی سازی کرده و ثبت 2 اختراع را نیز در کارنامه خود دارد. تامین 2300 فیلتر مورد نیاز قرارگاه خاتم الانبیا نیز یکی از برنامه های در دست اجرای شرکت مهندسی تامین ابزار(متاکو) است.

اینوماین 2 فرصتی برای همکاری با بخش معدن

شرکت بهداشت محیط اندیش نیز که در نمایشگاه اینوماین 2 حضور داشت، اعلام کرد تاکنون با بخش های نفت، گاز، پتروشیمی و بهداشت و درمان همکاری داشته است. این شرکت با وجود تمایل به همکاری با بخش معدن هنوز موفق به همکاری با این بخش نشده و این نمایشگاه را فرصتی در جهت گسترش فعالیت های شرکت به بخش معدن می داند.

این شرکت به عنوان یک مجموعه دانش بنیان با تکیه بر توان علمی و اجرائی متخصصان داخلی، سعی در ارائه خدمات مورد نیاز حوزه های زیست محیطی دارد. بخش تحقیق و توسعه شرکت با تیم فنی خود، پشتوانه علمی مورد نیاز خدمات ارائه شده را فراهم می کند. تولید محصولات دانش بنیان سیستم های الکترواکسیداسیون، الکترورداکشن و ازن از جمله دستاوردهای بخش تحقیق و توسعه شرکت بهداشت محیط اندیش است.

شرکت بهداشت محیط اندیش در راستای صرفه جویی در انرژی در نظر دارد سیستم تصفیه فاضلاب را به گونه ای طراحی کند که نیازی به برق نداشته باشد. همچنین در تمامی پروژه ها و خدمات ارائه شده، تاثیر بر محیط زیست پایش خواهد شد. شرکت مذکور تاکنون 31 پروژه را در 3 حوزه فعالیت خود انجام داده است. حوزه های فعالیت عبارتند از: یک: طراحی، ساخت و مشاوره سیستمهای تصفیه ای(آب، فاضلاب، زباله و هوا) مختلف صنعتی و شهری به صورت بتنی و پکیج دو: راهبری، تعمیر و نگهداری سیستم های تصفیه ای3: ساخت و عرضه سیستم های پیشرفته تصفیه ای(الکترو اکسیداسیون، الکترورداکشن، ازن و...).

تولید سلولز میکروبی با استفاده از ضایعات صنعتی، تصفیه فاضلاب آبکاری، حذف بو از سیستم های تصفیه پساب و استفاده از سلولز میکروبی به منظور حذف جیوه پساب آلوده، حذف نیترات از آب آشامیدنی، حذف جیوه از پساب دندانپزشکی با استفاده از جلبک، حذف رنگ پساب با استفاده از پلیمرهای آلی و حذف نیترات با استفاده از باکتری های تثبیت شده بر روی سلولز میکروبی 8 اختراع به ثبت رسیده شرکت بهداشت محیط اندیش است.

آدرس کوتاه شده: