سال جهش تولید
X
   
 
    • اخبار صنایع معدنی
      فولاد آلیاژی 10 درصد بیشتر تولید کرد
      میزان تولید شرکت فولاد آلیاژی ایران در سال 92 بیش از 10 درصد رشد پیدا کرد.
      تاریخ انتشار  :  ۱۳۹۳/۰۱/۲۴  
      ایران؛‌ دومین تولیدکننده فولاد به روش احیای مستقیم در جهان
      ایران در دو ماه ابتدای سال 2014 میلادی دومین تولید کننده فولاد خام به روش احیای مستقیم در جهان و بزرگ ترین تولید کننده فولاد در منطقه خاورمیانه شد.
      تاریخ انتشار  :  ۱۳۹۳/۰۱/۲۴  
      ارایه 13 طرح معدنی و صنایع معدنی به فعالان اقتصادی آلمان
      مهدی کرباسیان رئیس سازمان توسعه ونوسازی معادن وصنایع معدنی ایران 13 پروژه بخش معدن و صنایع معدنی را به عنوان طرح های آماده سرمایه گذاری برای فعالان اقتصادی آلمان ارایه کرد.
      تاریخ انتشار  :  ۱۳۹۳/۰۱/۲۰  
      فولاد خوزستان در تحریم ها 63درصد رشد تولید ثبت کرد
      شرکت فولاد خوزستان از ابتدای سال تاکنون با تولید 3 میلیون و 500هزار تن شمش فولادی بزرگ ترین تولیدکننده این فلز استراتژیک در کشور است.
      تاریخ انتشار  :  ۱۳۹۲/۱۲/۲۴  
      از هر نوع سرمایه گذاری در زنجیره فولاد حمایت می کنیم
      معاون وزیر و رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: زمینه های لازم برای جذب سرمایه گذاران خارجی در بخش معدن و صنایع معدنی فراهم شده است.
      تاریخ انتشار  :  ۱۳۹۲/۱۲/۰۴  
      افزایش 200 هزار تنی ظرفیت تولید مذاب، به زودی
      مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی ایران گفت: با بهره برداری کامل «ایستگاه دوم ریخته گری» در کارخانه فولادسازی این مجتمع، ‌ظرفیت تولید مذاب 200 هزار تن افزایش می یابد.
      تاریخ انتشار  :  ۱۳۹۲/۱۰/۲۳  
      رشد 10 درصدی تولید فولاد آلیاژی ایران
      به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد آلیاژی ایران، این شرکت از ابتدای فروردین تا پایان آذر، 285 هزارتن فولاد خام از انواع عملیات حرارت پذیر، سخت شونده، میکروآلیاژ، فنر، ابزار سردکار، ابزار گرم کار، بلبرینگ، خوش تراش، زنگ نزن، دما بالا و صنعتی در شرکت فولاد آلیاژی ایران تولید کرد. این در حالیست که میزان محصول تولید شده در مدت مشابه سال گذشته، 258 هزار تن بوده است.
      تاریخ انتشار  :  ۱۳۹۲/۱۰/۱۹  
      طرح های توسعه فولاد بدون ایجاد توازن، اقتصادی نیستند
      طرح های توسعه فولاد نیازمند ایجاد توازن همزمان توسط سایر دستگاه های اجرایی کشور برای تامین راه ،‌ آب ،‌برق ،‌گاز و نیروی انسانی است در غیر اینصورت از منطق اقتصادی خارج می شوند. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع ایران(ایمیدرو)،‌ رییس هیات عامل این سازمان با تاکید بر مطلب فوق اظهار داشت:‌ برای استقرار کارخانه های جدید فولادی ضروری است با انجام مطالعات فنی و اقتصادی دقیق، امور زیربنایی و سایر عوامل تاثیرگذار نیز مورد توجه قرار گیرد. مهدی کرباسیان با اشاره به مطالعات انجام شده تحت عنوان «بازنگری در طرح جامع فولاد» گفت:‌ دسترسی به آب یکی از عوامل تاثیرگذار در تولید فولاد خام به شمار می آید از همین رو سرمایه گذاران باید این نکته را در مطالعات فنی و اقتصادی به عنوان یکی از اولویت های خود در نظر گیرند.
      تاریخ انتشار  :  ۱۳۹۲/۱۰/۱۷  
      kk
      kkkk
      تاریخ انتشار  :