همچنین، با توجه به رونق صنایع و ساخت و ساز در کشور، مصرف داخلی فولاد افزایش خواهد یافت و با فعال شدن ظرفیت های بدون استفاده کارخانه های فولاد، مصرف سنگ آهن در واحدهای زیر مجموعه رو به افزایش خواهد رفت.
وی درباره وضعیت جهانی سنگ آهن یادآور شد: رکود بازار جهانی سنگ آهن به دلیل پایین آمدن میزان خرید چین و کاهش شدید قیمت از سال های گذشته شروع شده و در سال 2015 شدت پیدا کرد به طوری که این روند قیمتی، طی سال های اخیر به کمتر از یک سوم تقلیل پیدا کرده است. در همین حال، چین برنامه کاهش150 میلیون تنی صادرات را در دستور کار قرار داده است و استرالیا و برزیل نیز به عنوان بزرگ ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن جهان، با راه اندازی طرح های جدید، درصدد افزایش تولید سنگ آهن هستند.
کرباسیان افزود: برزیل نیز اعلام کرده قیمت تمام شده تولید هر تن سنگ آهن 13 دلار خواهد بود و در چنین شرایطی، به نظر نمی رسد که طی سال جدید میلادی، تغییر محسوسی در افزایش قیمت جهانی سنگ آهن رخ دهد.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به وضعیت نامساعد معادن سنگ آهن در سال 94، تصریح کرد: شرایط رکود حاکم بر بازارهای سنگ آهن جهان به ویژه چین، سبب تعطیلی بسیاری از معادن کوچک و متوسط داخل کشور از جمله معادن پلاسری سنگان - که وابسته به صادرات سنگ آهن بودند- شد.
کرباسیان اظهار داشت: با توجه به اینکه برخی معادن کوچک سنگ آهن صرفه اقتصادی برای سرمایه گذاری جهت ایجاد واحدهای فرآوری ندارد، این سازمان با همکاری تشکل های معدنی، استقرار واحدهای فرآوری کوچک و موبایل (سیار) را در سطح کشور شروع کرده است.