سال جهش تولید
X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
    • رشد 50 درصدی تولید سنگ آهن جلال آباد زرند

      مدیر مجتمع سنگ آهن جلال آباد زرند گفت: میزان استخراج سنگ آهن این واحد تولیدی در سال گذشته به رقم 603 هزار تن رسید که نسبت به برنامه 400 هزار تنی پیش بینی شده، رشد بیش از 50 درصدی را ثبت کرد.
      رشد 50 درصدی تولید سنگ آهن جلال آباد زرند

      به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، سید فرهاد اسلامی اظهار داشت: مجتمع سنگ آهن جلال آباد زرند از واحد های تحت پوشش سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) است و در سه ماهه نخست امسال در قالب دو محموله، نسبت به عرضه 110 هزار تن اقدام کرد که کل آن فروخته شد.
      سنگ آهن جلال آباد زرند یکی از معادن بزرگ سنگ آهن ایران دارای حدود 190 میلیون تن ذخیره از این ماده معدنی است که در استان کرمان و در فاصله 35 کیلومتری شمال غرب شهرستان زرند واقع شده و فاصله کانسار تا نزدیکترین خط آهن عبوری 15 کیلومتر است.
      وی اضافه کرد: عیار سنگ آهن جلال آباد در بورس 57 و 58 درصد است و اغلب خریداران این نوع سنگ را برای صادرات مورد استفاده قرار می دهند، واحدهایی مانند فولاد مبارکه اصفهان و مجتمع فولاد خوزستان خوراک سنگ دانه بندی ندارند و در گذشته ذوب آهن یکی از مشتریان این واحد بود.
      مدیر مجتمع جلال آباد افزود: امسال در برنامه این واحد، فروش سنگ آهن کلوخه نیز برای بخش خصوصی پیش بینی شده و براین اساس تولید 300 هزار تن سنگ آهن دانه بندی در دستور کار قرار دارد و اکنون عملکرد سه ماهه جلوتر از برنامه تنظیم شده تحقق یافت.
      نخستین کارخانه فرآوری سنگ آهن کم عیار
      اسلامی گفت: طرح ساخت کارخانه فرآوری سنگ آهن کم عیار هماتیتی با ظرفیت تولید سالانه 600 هزار تن کنسانتره با سرمایه گذاری بخش خصوصی از زمستان 1392 آغاز شد که تا پایان اردیبهشت ماه امسال به پیشرفت 68 درصدی رسیده است.
      وی یادآور شد: براساس این طرح، فرآوری سنگ آهن کم عیار با فناوری نوین عیار 30 درصدی ماده معدنی به سنگ آهن 67 درصدی ارتقا خواهد یافت.
      به گفته اسلامی، پیش بینی شده طرح ساخت کارخانه فرآوری سنگ آهن کم عیار در سه ماهه سوم امسال به بهره برداری برسد و انتظار می رود با بهره برداری از این کارخانه، حداقل 10 میلیون تن سنگ آهن کم عیار، فرآوری شده و وارد چرخه تولید شمش فولاد شود.
      میزان ذخایر سنگ آهن شناسایی شده در ایران بیش از 5.1 میلیارد تن اعلام شده که از این رقم 3.2 تا 3.5 میلیارد تن ذخیره قطعی و بقیه احتمالی است. واحدهای سنگ آهن گل گهر (کرمان)، چادر ملو (یزد) سنگان (خراسان رضوی) از جمله واحدهای بزرگ سنگ آهن کشور محسوب می شوند.
      منبع:‌ ایرنا
       

      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.