وی افزود: نتایج اکتشاف ذخایر جدید نشان می دهد که در حوزه زغال سنگ کک شو و حرارتی حدود 350 میلیون تن در محدوده های البرز مرکزی و ایران مرکزی (شهرستان طبس) و نیز حدود 300 میلیون تن سنگ آهن در ایران مرکزی (استان های یزد و کرمان) اکتشاف شده است. در حوزه پلی متال و شورابه ها نیز با دریافت پهنه های اکتشافی جدید تاکنون 9 میلیون تن ذخیره کانسنگ طلا و حدود 25 هزار تن ذخیره جدید آنتیموان، افزوده شد.
مدیر عامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با بیان اینکه این شرکت در سال 92 در لیست واگذاری ها قرار داشت، گفت: با تلاش وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و سایر مسئولان، سرانجام در سال 93 این شرکت از لیست واگذاری ها خارج شد و امور اجرایی بخش معدن ایمیدرو به این شرکت به عنوان «بازوی اجرایی» سپرده شد.
وی ادامه داد: از سال 92، اقداماتی همچون افزایش تولید محصولات مجتمع های تحت پوشش شرکت، حل و فصل و تسویه نهایی 5 فقره دعاوی مهم شرکت، تدوین استراتژی شرکت، راه اندازی دوباره کارخانه پتاس خور و بیابانک، ثبت رکورد جدید عملیات حفاری اکتشافی ، پیش راه اندازی پالایشگاه قطران زرند، دریافت بخش زیادی از مطالبات معوقه شرکت و غیره انجام شد.
جعفری با اشاره به تدوین استراتژی جدید شرکت از اواخر سال 92 تدوین و اجرایی شدن آن درسال 93 با فرض دولتی ماندن شرکت، تصریح کرد: تدوین این استراتژی حدود 8 ماه زمان برد و بیش از 30 نفر از مدیران و کارشناسان شرکت در تدوین این استراتژی حضور فعال داشتند. البته مشاور حقیقی و نماینده سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران نیز در راهبری آن، شرکت را همراهی کردند.
به گفته وی، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی در معادن زیر مجموعه خود طی سه سال گذشته، درمجموع 2 میلیون و 700 هزار تن خاک روی، 184 هزار تن کنسانتره فسفات، 26 هزار تن کنسانتره آهن، 31 هزار تن کنسانتره نفلین سینیت، 764 کیلوگرم شمش طلا، 4 میلیون و460 هزار تن سنگ آهک دانه بندی، 5 هزار تن کنسانتره سرب، 866 هزار تن کک متالورژی و 12 هزار تن فروکروم آلیاژی تولید کرد. این شرکت علاوه بر محقق ساختن برنامه ها، در سال 94 نیز در همه واحدهای خود رشد20 درصد را به ثبت رساند.