وی افزود: در این دوره، مراحل آماده سازی، نمونه گیری، آنالیز شیمیایی و شناسایی کانی تا مراحل فرآوری مواد معدنی آموزش داده شده و در پایان دوره برای آموزش دیدگان، گواهینامه صادر شد.
سرپرست مرکزتحقیقات فرآوری موادمعدنی ایران خاطرنشان کرد: این مرکز در راستای توسعه برنامه های آموزشی به سایر کشورها، پیش از این، دوره های مختلف آموزشی را برای کشورهای عضو اکو (افغانستان، ترکیه، پاکستان، آذربایجان، قرقیزستان، قزاقستان و تاجیکستان) برگزار کرده و سومین دوره فرآوری سنگ آهن و فلزات پایه را برای کشورهای مذکور، آبان امسال برگزار می کند.
در این پروژه، سازمان همکاری های آلمان GIZ به عنوان حامی مالی حضور داشت.
شرکت GIZ یک موسسه المانی است که همکاری های بین المللی برای توسعه پایدار و امور تحصیلی بین المللی را ترویج می نماید. شرکت اجرایی این موسسه ، تبادلات آکادمیک المان بزرگترین سازمان در زمینه تبادلات آکادمیک است که همه ساله بیش از 100 هزار دانشجو و پژوهشگر المانی و بین المللی را از سراسر جهان مورد حمایت قرار میدهد.
شرکت GIZ با عقد تفاهم نامه ایی با وزارت علوم و فناوری ایران ایجاد زمینه های تبادلات علمی بین المللی را فراهم اورده است .که در این راستا مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی یکی از مراکز معتبر در بخش فرآوری مواد معدنی جهت اموزش کارشناسان در این حوزه انتخاب شده است.