وی ادامه داد: شرکت MCC یکی از شرکای اصلی ما و مجری طرح های فولادی ایمیدرو است و تلاش می کنیم این همکاری ها به حوزه های دیگر نیز گسترش یابد.
کرباسیان گفت: بزرگترین طرح آلومینیوم ایران به نام آلومینیوم جنوب (سالکو) با یک شرکت چینی از دو سال پیش آغاز شده و پیشرفت قابل ملاحظه ای است.
وی افزود: در برنامه 5 ساله ششم ایران که از 21 مارس 2017 آغاز می شود، رشد اقتصادی 8 درصد و جذب 50 میلیارد دلار سرمایه خارجی پیش بینی شده که از این میزان 30 میلیارد دلار در حوزه فولاد و صنایع بالادستی و پایین دستی آن، 10 میلیارد دلار در حوزه آلومینیوم و 10 میلیارد دلار دیگر در بخش معدن و صنایع معدنی است.
کرباسیان با اشاره به اینکه ایران از لحاظ ذخایر گازی در جهان رتبه اول را دارد، گفت: برای سرمایه گذاری در این حوزه، محور اصلی ما بخش خصوصی است و ایمیدرو نقش پشتیبان را ایفا می کند ضمن اینکه با بخش خصوصی مشارکت هم می شود.
کرباسیان افزود: در برنامه های آینده ایران، ظرفیت تولید مس کاتد به دو برابر افزایش خواهد یافت.
وی تصریح کرد: همکاری و سرمایه گذاری در ایران مزیت های قابل توجهی برای شرکت های چینی فراهم می سازد. کرباسیان ادامه داد: در بخش تحقیق و توسعه و پژوهش های معدنی نیز علاقه مند به همکاری با شرکت ها و موسسات ذیربط چین هستیم.
در این گردهمایی که با همکاری سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن و با حضور بیش از 80 تن از مدیران و دست اندرکاران بخش معدن و صنایع معدنی چین برگزار شد، حسن یونسیان مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه ایمیدرو نیز گزارشی از وضعیت معدن و صنایع معدنی و معرفی طرح های سرمایه گذاری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران را ارائه کرد.
در این گردهمایی نشست تخصصی به منظور پرسش و پاسخ تشکیل و اعضای هیات ایمیدرو با حضور در این نشست به سوالات حاضران در زمینه های مختلف از جمله اکتشاف، سرمایه گذاری و ... پاسخ دادند.