وی افزود: حجم عناصر نادر خاکی که تا قبل از سال 95 حدود 300 هزار تن بود، با شناسایی ذخایر جدید اکنون این میزان با رشد 4 برابری، به یک میلیون و 200 هزار تن افزایش یافته است.
کرباسیان با اشاره به اینکه تاکنون 10 آنومالی عناصر نادر خاکی ثبت شده است، اظهار کرد : طبق بررسی ها منطقه گزستان در شرق بافق (استان یزد) دارای بیشترین ذخیره عناصر نادر خاکی است. همچنین در منطقه سنگان پنج محدوده امیدبخش معدنی مشخص شده است.
به گفته وی ایمیدرو در سال 93 طرح عناصر نادرخاکی را در حوزه اکتشاف و تولید تدوین کرده ضمن اینکه در دو ناحیه ایران مرکزی و ناحیه شمال شرق و شمال غرب به وسعت 24 هزار کیلومترمربع، فعالیت های اکتشافی عناصر نادر خاکی انجام شده است.
رییس هیات عامل ایمیدرو همچنین خبر داد که تولید نیمه صنعتی فلزات قیمتی یا عناصر نادر خاکی از خرداد ماه سال آینده آغاز می شود.
وی ادامه داد: مرکز تحقیقات فراوری مواد معدنی از سال گذشته در عناصر نادر خاکی فعال شده و نماد آن رونمایی از شمش عناصر نادرخاکی بود که از 6 عنصر نادر نادر تشکیل شده است.
مرکز تحقیقات فراوری مواد معدنی وابسته به ایمیدرو، با داشتن آزمایشگاه های مجهز در زمینه های مختلف و نیروی انسانی متخص، بزرگترین قطب تحقیقات فراوری مواد معدنی در خاورمیانه است.