به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، خداداد غریب پور که در نشست تحقیق، پژوهش و آموزش در راستای نقشه راه معدن ایمیدرو سخن می گفت، افزود: مطالعه و تهیه برنامه توسعه ای در حوزه عناصر خاکی می تواند یکی از استراتژی این سازمان در داخل و همچنین خاورمیانه باشد.
وی با بیان اینکه کاربرد گسترده عناصر نادر خاکی، جذابیت سرمایه گذاری در این بخش را به همراه خواهد داشت، تصریح کرد: کاربرد و استراتژیک بودن عناصر نادر خاکی، مزیتی است که زمینه ساز پیشرفت صنایع "های تک" خواهد شد.
ساختار جدید تکنولوژی و فناوری در ایمیدرو
وی در بخش دیگری از سخنان خود از ایجاد ساختار جدید "تکنولوژی و فناوری" در ایمیدرور خبر داد و گفت: یکی از عوامل مهم در رشد و اثربخش بودن سازمان، تقویت بخش فناوری و تکنولوژی است.
غریب پور در این راستا ایجاد ساختار جدید در بخش "تکنولوژی و فناوری" در ایمیدرو کلید زده خواهد شد.
ارتباط صنعت و دانشگاه
غریب پور ادامه داد: به طور حتم در این زمینه تقویت آموزش و پژوهش در تکمیل زنجیره ارزش محصولات معدنی ضروری است و ایمیدرو در راستای تحقق این مهم، پیوند دانشگاه و صنعت را اولویت گذاری کرده است.
اقتصاد دانش بنیان
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد دانش بنیان گفت: مقوله دانش بنیان مورد تاکید رهبری است و باید خطوط حرکت به سمت توسعه این بخش را در شمار برنامه ها قرار داد.
غریب پور با اشاره به سیاست های توسعه ای ایمیدرو گفت: اکتشاف، آموزش و پژوهش، احیا معادن کوچک، تکمیل زنجیره ارزش محصولات و تمرکز بر "رونق تولید" اولویت های این سازمان در سال جاری است.
احیا 150 معدن کوچک و متوسط مقیاس
وی افزود: در بخش احیا معادن کوچک، راه اندازی 150 معدن در دستور کار قرار گرفته و در این زمینه بهره مندی از ظرفیت های بخش خصوصی مورد توجه است.
بنابر این گزارش، در این نشست رئیس هیات عامل ایمیدرو بر تعامل بیشتر و همچنین آموزش هدفمند مدیران ایمیدرو و شرکت های تابعه تاکید کرد.
در ادامه امیر خرمی شاد معاون برنامه ریزی و توانمندسازی و همچنین غلامرضا ملاطاهری مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو گزارش عملکردی در خصوص اقدامات ایمیدرو در قطب بندی دانشگاه ها و همچنین برنامه های آتی این سازمان در برگزاری دوره های آموزشی ارایه کردند.