«امید امامی» امروز جمعه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: سال گذشته تولید شمش طلا در این واحدها در مجموع به یکهزار و ۱۳۹ کیلو گرم رسید و امسال دستیابی به یکهزار و ۳۳۳ کیلو گرم هدفگذاری شده است.
وی افزود: برنامه امسال به عنوان سال «جهش تولید» بگونه ای پیش بینی شده که در تمامی بخش ها رشد تولید خواهیم داشت و در زمینه سنگ آهن انتظار می رود به افزایش عملکرد نسبت به سال ۹۸ به میزان ۱۹ درصد دست یابیم.
به گفته امامی، میزان تولید سنگ آهن در معادن ایمیدرو به رقم ۷۵ میلیون تن خواهد رسید، درحالی که پارسال رقم ۶۲.۵ میلیون تن ثبت شد.
پیش از این نیز عباس نعیمی قائم مقام و عضو هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: برنامه تولید امسال واحدهای بخش معدن و صنایع معدنی ایمیدرو در شرایط کاهش رشد تولید جهانی ناشی از کرونا، افزایشی است.
طبق پیش بینیهای صورت گرفته، برنامه تولید زنجیره فولاد شامل دانه بندی ۳۱ درصد، کنسانتره سنگ آهن ۷ درصد، گندله سنگ آهن ۱۱ درصد، آهن اسفنجی ۱۳ درصد، شمش فولاد ۳ درصد، تولیدات فولادی یک درصد نسبت به سال ۹۸ افزایش خواهد داشت.
امامی یادآور شد: کل استخراج مواد معدنی از حدود پنج هزار و ۶۰۰ معدن فعال کشور بالغ بر ۴۰۰ میلیون تن است و ایمیدرو با ۱۵ معدن که دارای پروانه بهره برداری است و تعداد ۲۱ معدن که به نام شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران است که همگی فعال است در واقع با واحد های تابعه حدود ۱۲۰ میلیون تن استخراج سالانه دارد.
حقوق دولتی معادن
مدیر معادن ایمیدرو با بیان اینکه حقوق دولتی معادن پیش بینی شده در بودجه سالهای ۹۸- ۱۳۹۷ به ترتیب ۱۰۰۰ و یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده و میزان پرداختی ایمیدرو در ۹۷ برابر با ۵۳۲ میلیارد تومان و سال گذشته نیز ۴۸۷ میلیارد تومان ثبت شد.
وی پیرامون برنامه امسال توضیح داد: میزان حقوق دولتی معادن پیش بینی شده در بودجه سال ۱۳۹۹ رقم دو هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان است که تاکنون ۹۰۰ میلیارد تومان پرداخت شد.
وزارت صنعت، معدن و تجارت در اردیبهشت ماه جاری، خبر از دریافت یکهزار و ۸۷۱ میلیارد تومان حقوق دولتی معادن در سال ۹۸ خبرداد.
مجموع معادن دارای پروانه کشور بالغ بر ۱۰ هزار و ۴۰۴ معدن است و افزون پنج هزار و ۶۰۰ معدن فعال هستند.
منبع: ایرنا
|