سال جهش تولید
X
   
 
    • تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
    • رئیس هیات عامل ایمیدرو در جمع مدیران فولاد خوزستان مطرح کرد:

      بسته پیشنهادی ایمیدرو برای تامین پایدار برق معدن و صنایع معدنی/ژئوفیزیک هوایی و اکتشاف در عمق؛ دو راهبرد اثربخش در تامین خوراک

      رئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: به منظور تامین برق پایدار معدن و صنایع معدنی برنامه امضای تفاهم نامه همکاری بین وزارتخانه های صمت و نیرو با راهبری ایمیدرو انجام می شود.
      بسته پیشنهادی ایمیدرو برای تامین پایدار برق معدن و صنایع معدنی/ژئوفیزیک هوایی و اکتشاف در عمق؛ دو راهبرد اثربخش در تامین خوراک
      به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، وجیه الله جعفری که عصر امروز در نشست پایش اقدامات و برنامه های شرکت فولاد خوزستان سخن می گفت، افزود: در حوزه انرژی، با قیمت های بالا و قطعی برق مواجه هستیم که به طور حتم در روند تولید شرکت های معدن و صنایع معدنی اثرگذار است.

      وی اعلام کرد: در این راستا مشارکت مالی در احداث نیروگاه ها با همکاری شرکت های بزرگ معدن و صنایع معدنی در دستور کار ایمیدرو است. وی تصریح کرد: به طور حتم امضای تفاهم نامه سرمایه گذاری توسط معدنی ها با وزارت نیرو، میزان تولید برق به ویژه در نیروگاه های سیکل ترکیبی را افزایش خواهد داد و این مهم دغدغه شرکت ها در تامین برق پایدار را رفع می کند.

      معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در این زمینه تفویض اختیار به استانداری ها داده شده است و برای به سرانجام رسیدن هدف فوق، کارگروهی مشترک در وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکیل خواهد شد.

      جهش تولید با وجود محدودیت ها

      رئیس هیات عامل ایمیدرو در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دستاوردهای حوزه معدن و صنایع معدنی در سال ۹۹، گفت: سال گذشته با وجود محدودیت های کرونا و تحریم، رشد تولید در زنجیره های ارزش به ویژه فولاد محقق شد. جعفری ادامه داد: حدود ۳.۵ میلیارد دلار طرح طی سال ۹۹ به بهره برداری رسید و امسال افتتاح نزدیک به ۲ میلیارد دلار طرح راه اندازی می شود.

      به گفته جعفری، این دستاورد حاکی از پویایی این بخش دارد و بسیاری از مشکلات ارزی کشور را در شرایط ویظه اقتصادی کشور رفع کرد. وی با بیان اینکه سهم ارزش بازار معدن و صنایع معدنی در بورس، ۲۴درصد است، گفت: سال گذشته سهم فروش این حوزه در بورس ۳۴ درصد بود. جعفری با اعلام اینکه توازن در زنجیره فولاد ایجاد شده است، گفت: سال گذشته ارزش صادرات زنجیره فولاد به ۴ میلیارد دلار رسید.

      برنامه ریزی برای تامین خوراک؛ نیاز مبرم فولادی ها

      رئیس هیات عامل ایمیدرو در خصوص مدل های تامین مواد اولیه فولادسازان اظهار داشت: میزان تولید سنگ آهن کشور از معادن بزرگ، ۹۷ میلیون تن است و برای تحقق هدف تولید ۵۵ میلیون تن فولاد، نیاز به ۱۶۰ میلیون تن سنگ آهن داریم. جعفری افزود: با توجه اتمام ذخایر فعلی در دهه آینده، تسریع در برنامه های اکتشاف ضرورت دارد.

      توسعه اکتشاف

      وی با بیان اینکه راهکار تامین سنگ آهن، توسعه اکتشافات است، عنوان کرد: در اکتشافات عمقی اقدام جدی در کشور صورت نگرفته است و به طور یقین با انجام اکتشافات عمقی به ذخایر قابل توجهی دست خواهیم یافت. جعفری گفت: در این زمینه ایمیدرو در یک مورد اکتشافات انجام شده در عمق، به نتایج خوبی رسیده است که برای تامین خوراک فولاسازان پشتوانه مناسبی است.

      ژئوفیزیک هوایی

      رئیس هیات عامل ایمیدرو همچنین از برنامه عملیات ژئوفیزیک هوایی طی یک دوره زمانی دو تا سه ساله با همکاری متولیان این بخش و سرمایه گذاری ایمیدرو و شرکت های تابعه خبر داد.

      جعفری ادامه داد: شرکت های بزرگی همچون فولاد خوزستان می توانند در این برنامه ریزی مشارکت داشته باشند که قطعا نتایج اثربخش این همکاری را در تامین خوراک تجربه می کنند.

      وی اظهار داشت: راه دیگر تامین مواد اولیه از خارج کشور است و شرکت فولاد خوزستان می‌تواند با حمایت ایمیدرو این مسیر را دنبال کند.

      رئیس هیات عامل ایمیدرو خطاب به مدیران عالی شرکت فولاد خوزستان گفت: با استفاده از ظرفیت های شورای هماهنگی معادن، بسته تامین مواد اولیه در بازه های کوتاه و بلندمدت را تهیه کنید تا با اجرای این استراتژی، اهداف بلند شرکت در بخش تولید محقق شود.
      ارسال دیدگاه
      آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.