اکنون بهترین زمان برای سرمایهگذاری و ایجاد کارخانه فولادی است، به همین دلیل در این استان همه بسترها فراهم است و بایستی سرمایهگذاران را تشویق کنیم تا در طرحهای صنعتی این استان مشارکت کنند.
او گفت: مهمترین کمکی که در حال حاضر و با توجه به شرایط موجود فولادسازها برای پیشرفت این صنعت میتوانند انجام دهند این است که ابتدا نیازها را بررسی کرده و خلاءهای موجود را با در نظر گرفتن توان خود رفع کنند، در مرحله بعدی هم انرژی و وقت خود را صرف تولید محصولاتی کنند که نیازشان در بازار بیشتر از سایر محصولات احساس میشود، همچنین برخی از نیازهای داخلی برای تامین مواد اولیه را از طریق واردات رفع کنند.
وی در ادامه در مورد افزایش میزان صادرات افزود: در بحث صادرات امیدوار هستیم بتوانیم تا پایان سال جاری با اجرای مصوبات در بخش تولید شمش تختال، در عرصه بینالمللی موفقیتهای زیادی را کسب کنیم تا جایی که صنایع پایین دستی نیز فرصت پیشرفت پیدا کنند.
آقاجانی در ادامه بیان داشت: استان هرمزگان به جهت دارا بودن پتانسیلها و ظرفیتهای فراوان جزء معدود استانهای کشور است که ظرفیتهای بالقوهای در بخشهای مختلف از جمله بخش صنعتی دارا است، چرا که حضور در مهمترین نقطه راهبردی جهان و دسترسی به آبهای آزاد، وجود منابع عظیم انرژی نفت و گاز و پالایشگاه و همجواری استان هرمزگان با مهمترین معادن سنگ آهن از جمله مزیتهای سرمایهگذاری در این صنعت است.
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان افزود: توصیه ما به کسانی که میخواهند در این صنعت سرمایهگذاری کنند این است که در حال حاضر زمینههای فراوانی برای تکمیل زنجیره فولاد در کشور وجود که دارای ظرفیت خالی است که به سرمایهگذاری نیاز دارد بنابراین بهتر است با در نظر گرفتن تمام ظرفیتها برای حمایت از این صنعت گام بردارند.
وی در پایان گفت: برنامه آتی فولاد هرمزگان افزایش دو مرحله ای ظرفیت تولید شرکت از 1.5 میلیون تن اسلب به 2 میلیون تن و سپس به 3 میلیون تن در سالهای آینده است و در مرحله نهایی شرکت تکمیل پروژه تولید نورد را در دستور کار خود دارد.