به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، حمیدرضا حمایت با بیان این مطلب اظهار داشت: تجهیزات اصلی خط سنگشکن اولیه کارخانه فرآوری سرب و روی مهدی آباد شامل یک دستگاه اپرون فیدر (برند MBE هند)، سنگشکن فکی (برند Metso فنلاند) و نوارنقالهها (ساخت شرکت ایرانی اکسونسازه) است.
وی ادامه داد: این تجهیزات با ظرفیت 750 تن در ساعت، قادر است خاک سولفیدی استخراج شده از معدن سرب و روی مهدیآباد را از ابعاد حداکثر 900 میلیمتری تا ابعاد کوچکتر از 137 میلیمتر خردایش کند که در نوع خود بالاترین ظرفیت در صنعت سرب و روی کشور محسوب می شود.
فاز نخست 200 هزار تنی کنسانتره روی در آستانه افتتاح
مدیر مجتمع سرب و روی مهدی آباد با اشاره به تکمیل زیرساخت های مورد نیاز این کارخانه گفت: بعد از بهرهبرداری از خط انتقال پساب یزد به پروژه سرب و روی مهدیآباد به طول 100 کیلومتر درخرداد امسال، خط انتقال برق نیز در شهریور راهاندازی شده و این طرح به شبکه برق سراسری متصل شده و هم اکنون تست پمپ ها و مسیر پایپینگ نیز با بهره گیری از آب پساب یزد در حال انجام است.
وی افزود: همچنین با توجه به پیشرفت طرح و شروع تست گرم کارخانه، این مجتمع در یک قدمی افتتاح فاز نخست با ظرفیت 2 میلیون تن خوراک و تولید 200 هزارتن کنسانتره روی سولفیدی قرار دارد.
تامین خوراک بخش عمده ای از ظرفیت خالی کارخانه های شمش روی کشور
مجری طرح جامع سرب و روی کشور در عین حال تاکید کرد: با بهره برداری از کارخانه فرآوری سرب و روی مهدی آباد، خوراک نیمی از ظرفیت خالی کارخانجات شمش روی کشور تامین خواهد شد و تولیدکنندگان داخلی باید برای استفاده از کنسانتره سولفیدی مهدی آباد، شرایط لازم را فراهم سازند.
منبع: روابط عمومی مجتمع سرب و روی مهدی آباد