سعد محمدی افزود: یکی از طرح های توسعه ای شرکت، تولید ریل راه آهن است که عملیات اجرایی آن با سرعت ادامه دارد و ماشین آلات مورد نیاز خریداری و وارد کشور شده و اکنون در مرحله ساخت سازه های مورد نیاز برای نصب هستیم.
وی ادامه داد: سود خالص شرکت ذوب آهن هم در 6 ماهه نخست امسال، 137 میلیارد تومان بوده که با وجود افزایش حقوق و دستمزد و گرانی مواد اولیه و رشد هزینه های آب، برق و انرژی محقق شده است.
در این دیدار، دکترکرباسیان با قدردانی از اقدامات انجام شده در شرکت ذوب آهن برای افزایش تولید، بهره وری و کاهش هزینه ها، گفت: خوشحالیم که مشکلات موجود بر طرح های توسعه ای شرکت تاثیر منفی نگذاشته است. وی افزود: با توجه به تاثیر گذاری شرایط محیطی در وضعیت کسب و کار بنگاه های بزرگ اقتصادی، نباید تنها به بازارهای داخلی متکی بود بلکه باید سبد فروش خود را متنوع کنیم و به صادرات هم توجه داشته باشیم.
وی اقدامات انجام شده برای کاهش بدهی های ذوب آهن و رسیدن به سود دهی را مثبت ارزیابی کرد و بهبود وضعیت مالی شرکت و بهبود EPS (سود هر سهم)، به نفع سهامداران است و با کاهش مشکلات، شرکت قادر به استفاده از منابع مالی مختلف مانند صندوق ذخیره ارزی و سایر منابع خواهد بود.
کرباسیان تولید ریل راه آهن را از اقدامات مثبت شرکت ذوب آهن دانست و افزود: بابت فروش محصولات تولیدی این خط، جای نگرانی نیست چون کشور از نظر شبکه حمل و نقل ریلی دچار گلوگاه های زیادی است و برای توسعه این شبکه کشور به خرید ریل، نیاز زیادی دارد.
وی نقش شرکت ذوب آهن را در توسعه منطقه و به ویژه رشد صنایع جانبی، بسیار با ارزش دانست و گفت: با ورود ذوب آهن به استان اصفهان، این منطقه وارد چرخه توسعه صنعتی شد و در حال حاضر صنایع جانبی زیادی در استان مستقر شده اند.
وی پرورش نیروی انسانی متخصص و با تجربه را از دیگر دستاوردهای ذوب آهن دانست و گفت: اکنون در استان اصفهان، نیروهای فنی و تخصصی با ارزشی حضور دارند و این مساله ای است که مدیران شرکت های خارجی هم -که برای سرمایه گذاری به ایران می آیند- بر آن صحه گذاشته اند.
کرباسیان تکلیف سازمان ایمیدرو را حمایت از ذوب آهن و صنایع معدنی عنوان کرد و افزود: خود را موظف می دانیم که مشکلات این شرکت و دیگر شرکت ها را پیگیری و حل و فصل کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد که با ورود سهامداران جدید به شرکت ذوب آهن، این شرکت مسیر رشد و توسعه را بیش از پیش طی کند.